• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüse karşı bitkisel kür nasıl yapılır? Koronavirüse ne iyi gelir?

Yeniakit Publisher
2020-03-19 09:01:00 - 2020-03-19 09:12:19
Koronavirüse karşı bitkisel kür nasıl yapılır? Koronavirüse ne iyi gelir?

Koronavirüsten nasıl korunulur? Türkiye’de corona virüsü vaka sayısında artış yaşanmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koroavirüsten ölenlerin sayısının 2’ye çıktığını vaka sayısını ise 191’e yükseldiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “Mecburiyeti olmayan hiçbir vatandaşımız, tehdit ortadan kalkana kadar, evinden çıkmamalı, kimseyle temas etmemelidir.” dedi. Vatandaşlar ise koronavirüse karşı tedbirlerini almaya devam ediyor. Peki koronavirüse karşı bitkisel karışım nasıl yapılır? İşte korona virüse karşı bitkisel tedavi.

Koronavirüsten nasıl korunulur? Türkiye’de corona virüsü vaka sayısında artış yaşanmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koroavirüsten ölenlerin sayısının 2’ye çıktığını vaka sayısını ise 191’e yükseldiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “Mecburiyeti olmayan hiçbir vatandaşımız, tehdit ortadan kalkana kadar, evinden çıkmamalı, kimseyle temas etmemelidir.” dedi. Vatandaşlar ise koronavirüse karşı tedbirlerini almaya devam ediyor. Peki koronavirüse karşı bitkisel karışım nasıl yapılır?

Dünya genelinde corona virüsüne yakalanan vaka sayısı 198.155 olurken hayatını kaybeden hastaların sayısı 7.954 kişiye ulaştı. Corona Virüsü'nden kurtulan kişilerin sayısında ise artış görülürken 81.960 kişi virüsten kurtuldu. Son verilere göre Çin'de 81.086 vaka bulunurken, İtalya'da vaka sayısı 31.500'ü buldu. Peki koronavirüse karşı bitkisel karışım nasıl yapılır? İşte koronaya karşı bitkisel kür karışımı.

Koronavirüse karşı yapılan bu kür

Bir kavunozun içine bal koyun, ayvayı kabuğundan soyun sonra da ayvayı ikiye ayırın ilk önce ayvcnın çekirdeklerini balın içine atın daha sonra ayvanın kendisini küçük küçük dilimlere ayırın ve balın içine atın. Sonra balın üzerini kapatın bal ile ayva biraz çeksin. Daha sonra günlük süt, paket süt fark etmez kaynatın. Kaynayan süt ılıdıktan sonra balın üzerine ilave edin ve biraz karıştırın karışım fazla da sulu olmasın. Karışım yenmeden önce 3 ihlas bir fatiha ve 100 de salavatı şerife okumayı da unutulmamalı. Bal, ayva ve süt karışımı ile elde edilen koronavirüse karşı yapılan bu kür ağaç kaşıkla yenirse daha iyi olur.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa Kutlu

.Nerden bulduğunu yazsan saçma derler ama biz hak bildigimiz yola devam

Adem Karaman

Yüce Rabbim şafi ismiyle sifa verir inşallah. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23