• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüs (Coronavirus) gerçek zamanlı anlık canlı harita

Yeniakit Publisher
2020-02-07 17:25:00 -
Koronavirüs (Coronavirus) gerçek zamanlı anlık canlı harita

ABD merkezli Johns Hopkins Üniversitesi tarafından yayınlanan gerçek zamanlı "Coronavirus 2019-nCoV Global Vakaları" adlı haritada anlık koronavirüs (coronavirus) salgınının bilançoları yer alıyor.

ABD merkezli Johns Hopkins Üniversitesi tarafından yayınlanan gerçek zamanlı "Coronavirus 2019-nCoV Global Vakaları" adlı haritada anlık koronavirüs (coronavirus) salgınının bilançoları yer alıyor. 

Haritada Koronavirüs salgınının görüldüğü konumlar, yaşanan ölümlerin sayısı ve salgında hastalanan kişi sayısı veriliyor.

Virüsün anlık yayılma hızını gösteren haritada bir grafik yer alırken virüsten kurtulan kişi sayısı da veriliyor. Anlık vakaları yansıtan gerçek zamanlı haritadaki kırmızı noktalar her geçen gün artmaya devam ediyor. 

Koronavirüs canlı haritasında bugüne kadar vakaların tamamı mevcut.

 Gerçek zamanlı koronavirüs canlı harita için tıklayınız... 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Enteresan

Çok öldürücü mikropların ortak özelliği (zahiri alem kuralı gereği) asıl yaşam alanı dışında çok zayıf olmasıdır.Çözümü de alkollü kolonyadır.Su ile sabun sonraki aşamada gereklidir;Çünkü sabunun asıl temizleyici özelliği kayganlık oluşturup kiri ortamdan uzaklaştırmasıdır..(Antimikrobiyal sabunları paralı asker gibi düşünün bence.Sonrası da vardır herdaim)..Antibiyotik düşmanlığını ben 3 beyaz düşmanlığı ile eşdeğer buluyorum ve bazı düzensiz hastalıkların kaynağıda bu gereksiz yasaklamlardır...Doğada kolay bulunan şeyler asla çok tehlikeli değildir.(Zahiri alem kuralı)..Kolay bulunmayanları toplayıp birden yersen ne olacağını beklemektesin?..Antibiyotik gereksiz diyen neye göre diyor acaba?Vücudun direncini kuvvetlendirip hasta yaşam kalitesini artırmıyor mu?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23