• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Korkutan depremle ilgili bakanlardan peş peşe açıklama

Yeniakit Publisher
2023-12-18 01:01:00 -
Korkutan depremle ilgili bakanlardan peş peşe açıklama

Marmara Denizi, Yalova'nın Çınarcık ilçesi açıklarında gerçekleşen 4.1 büyüklüğündeki depremle ilgili bakanlardan peş peşe açıklama geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Marmara Denizi'nde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya ve Koca, şu ana kadar olumsuz ihbar gelmediğini söyledi.

Marmara Denizi'nde saat 23.53'te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan depremin yerin 11.18 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini belirtti.

Bakan Yerlikaya bilgi verdi

Deprem İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilde hissedilirken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan ilk açıklama geldi. Bakan Yerlikaya şunları söyledi: "Marmara Denizi Yalova Çınarcık açıklarında 4,1 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

Bakan Koca: Halkımıza geçmiş olsun

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, "Yalova Çınarcık'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul ve Yalova Sağlık Afet Koordinasyon Merkezleri ile görüşerek depremin hissedildiği, ancak olumsuz çağrı gelmediği bilgisi aldık. Ekiplerimiz sahada görev başındadır. Halkımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

112 ihbarı yapılmadı

İstanbul Valisi Davut Gül de yaptığı açıklamada olumsuz ihbarın gelmediğini belirtti. Vali Gül açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Geçmiş olsun. İlimizde de hissedilen depremle ilgili 112'ye gelen bir ihbar mevcut değildir Saha tarama çalışmaları devam etmektedir."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yalova deprem bakan Koca

yalova deprem bakan Koca bakan yerlikaya hepsi pırıl pırıl insanlar

Nuh Yusuf Nuhhan

Toplumsal olaylar devlet yonetimi adaletten ayrılir ise sel yangın, deprem o ülkede eksik olmaz. Onun için hükumet cok dikkatli olmalı. Bal tutan parmagını yalar, devlet adamina yedigi sorulmaz gibi Rabbimin gücüne gazabina ugrayacak amellerden vazgecilmeli. Özellukle burokrat genel md.ve memur amir şirket ortaklıgı olma hakki verilen kanunla bazı şahıslar , millet hizmetini kendi ortak oldugu şirketlere kazandirma hilesinden vazgeçmedikce bu ulkede faiz fahiş kazanç enflasyon devalasyon sel deprem firtına v.s bitmez. Ne zaman hükümet yönetimi adaletle beytül maldan aylik alanlarla, beytülmaldan faydalanan aylıkcilari temizler ise, bu ulkede bulunan ashablar seyidler, şehitlerin ruhu rahata erer ise o zaman milli selamete huzura ereriz. Bu masonların kanun yetkisi ile islamâ zit kanunlari cıkarmalarına örnek peygamber S.A.S dönemindeki zekat memurunun o hazinenin buda bana hediye verdikleri benim kıssasını masonlar bilip, müslümanı gaflete düşuren bu kanunlar iptal edilmedikce biz daha cok fahiş kazanç yalan istihbarat, milleti üzme devletten sogutma yöneticilere cocuklarina sülalesine güvenmeme deprem sel yangin cinayet görürürüz. Emribil maruf nehi anil münkeride yapanı engelledikce yükseldik sanırız alcaldikca tabana. Hükümetteki yetkili etkili şahis ve yöneticiler masonik kanunlari bitirin adaleti uygulayin halkla milletle içice yaşayin ne deprem zarar verir ne sel nede belalar yeterki Allahın gazabina uyan kanunları yok edip adaletle yönetin milleti. Hürmetler. Siyonist uşakları dinini paraya satan masonsuz bir devlet yönetimi istiyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23