• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Korkunç senaryo! FETÖ, seçimden hemen sonra…

Yeniakit Publisher
2023-04-12 16:38:00 -
Korkunç senaryo! FETÖ, seçimden hemen sonra…

CHP milletvekili aday listesini açıkladı, Türkiye'de adeta yer yerinden oynadı. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, CHP'deki milletvekili aday listesinde bulunan isimlere dikkat çekerek, tıpkı geçmişte olduğu gibi FETÖ'nün bu isimler üzerinden Meclis'te bir grup kurabileceği endişesi yaşadığını söyledi.

Gazeteci Hadi Özışık'ın Youtube yayınına konuk olan Optimar Araştırma'nın Başkanı Hilmi Daşdemir, hem son anketi açıkladı hem de seçim sonrası için hazırlanan senaryoları anlattı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun, milletvekili listesini seçim sonrası planları için oluşturduğunu belirten Daşdemir, ortaya farklı bir iddia attı.

14 Mayıs sonrası İYİ Parti yok

İddianın merkezinde İYİ Parti ve Meral Akşener var. Akşener'in seçimden hemen sonra istifa edebileceğini söyleyen Hilmi Daşdemir, Memleket Partisi ve hatta Türkiye İşçi Partisi'nin bile İYİ Parti’nin önüne geçebileceğini ifade etti.

FETÖ Meclis'te grup kurabilir mi?

Hilmi Daşdemir ayrıca, CHP'deki milletvekili aday listesinde bulunan isimlere dikkat çekerek, tıpkı geçmişte olduğu gibi FETÖ'nün bu isimler üzerinden Meclis'te bir grup kurabileceği endişesi yaşadığını belirtti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali ak

Evet önünde sonunda hizmet mensupları kendilerine yapilam zulmun hesabini soracak...bu dunyada da ahirettede..

Genç

Fetöcüler hemen yorum yazmış haberin altına ön almak için. Hilmi Bey in dediklerini birebir yaşayacağız. Koskoca chp de insan yok ilk sıralar bunlara verildi. Ayrılıp kendi siyasetlerini yapacaklar. Bunu da seçildikleri partilerden uzakmış gibi görünmek için yapacaklar. Hdp den seçilip tip kuranlar gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23