• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konya'da AK Partili mevcut başkan mazbatasını aldı

Yeniakit Publisher
2024-04-05 18:30:00 -
Konya'da AK Partili mevcut başkan mazbatasını aldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen ve şehre yaptığı hizmetle diğer belediyelere de örnek olan AK Partili Konya Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mazbatasını aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday gösterilen ve yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Altay’a mazbatası Konya Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle Konya İl Seçim Kurulu Başkanı Salih Zeki Bilgin tarafından verildi. Program sonrası konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Seçim sürecinin olgunluk içinde tamamlandığını ifade eden Angı, “Seçimden başarıyla çıkan kıymetli belediye başkanlarımıza yeni dönemde Rabbimden kolaylıklar diliyorum. Tüm meclisiyle beraber başarılı çalışmalar hem ilçelerimiz, hem Büyükşehir’imizi inşallah yeni dönemde çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam ettirecek” diye konuştu.

“Emanetlerine sahip çıkacağımızı bilsinler”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da seçim döneminde çok yoğun çalıştıklarına değinerek, “Bu dönemde Konya’nın 42 bin kilometrekaresinde, 31 ilçesinde bize sevgi, muhabbet gösteren, destek veren tüm Konyalılara teşekkür ediyorum. Emanetlerine sahip çıkacağımızı bilsinler. Ayrıca seçim süreci boyunca bizimle birlikte ter döken İl Başkanımızın şahsında teşkilat mensuplarımıza, kıymetli milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni bir dönemin başladığına vurgu yapan Başkan Altay, şunları kaydetti:

“Türkiye Yüzyılı’nın ilk yerel seçiminden sonra mazbatamızı alarak, görevimize resmi olarak başlamış olduk. ‘Konya Modeli Belediyecilik’ anlayışımızla 31 ilçe belediye başkanımızla birlikte şehrimizin tüm coğrafyasına hizmet edeceğiz. Konya, Selçuklu’nun dârülmülkü, Hazreti Mevlana’nın şehri ve belediyeciliğin en önde olduğu şehirlerinden birisi. Önümüzdeki 5 yılda da aynı azimle ve kararlılıkla vatandaşlarımızın problemlerini çözecek; Konya’nın vizyon projelerini takip etmeye devam edeceğiz. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Devlet Bahçeli’nin tebrik ettiği o başkan mazbatasını aldı" target="_blank">
Devlet Bahçeli’nin tebrik ettiği o başkan mazbatasını aldı
Devlet Bahçeli’nin tebrik ettiği o başkan mazbatasını aldı

Siyaset

Devlet Bahçeli’nin tebrik ettiği o başkan mazbatasını aldı

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Süleyman Ferit

Bak bu adam niye kazandı biliyormusunuz her yıl yaya kaldırim taşi degiştirmekle, her yıl göbek yap bozmakla her yıl cadde kenarindaki agaçları kombassan kurucusu Haşim hocanin kökunden agaç sökme dikme aleti ile bir şerit yolları daraltarak, Hz. Mevlananın yaninda ickili 5 yildızlı otellere göz yumarak, düz ovada trafigi sıkıştırıp trafikte kavgaya sebeb yollarin darligindan insanlari birbirine bicaklatarak , her yıl milli ekonomiye otobus alimi ihalesi yaparak mazot digalgaz parca lastik parası odeyerek, düz ovada her mahalleye tranvay yapmayarak ekonomiye zarar vererek. Ana caddeler paris karatayda meramda iç mahallerin oldugu yerlerin goruntüsünü saklayarak karatay sinirlarinda oturanlara eskiden ne ise buyuk şehrin hizmeti iki şey ayni devam su ve otobus 20 yıldir güzergah degişmeden olcup bicmeden daha seferlere devam şehrin merkezi deyil merkezden uzaklaştirarak otobus guzergahı vererek bir akşam vakti bile aladdini unuturlar diye trafigi hafifletmeyen ucler mezarliginda meftun hz.ler rahatsız olurmu diye düşunmeden karatay belediyesine otel ruhsati verdirten yani koskoca ovada trafigi cözemeyen bir zat karatay karaman caddesi ile Fatih karakolu cevre yolu arasına kentsel donüşum bile yapilmasini düşünemeyip atil nijeryanin kenar mahallesi gibi yeni mahalleli arkadazlarin dagildigı bir semt meydana getirince kazandi. Yani milli servete zarar veren kazandi. Konyaya hizmeti hükumet yapti reis yapti bu kendi yapti zannedip . Tranvay yolu acacagina devletimin tranvayini aladdin tepesi kenarına cürümeye tranvay kafe yaptı. Ondan kazandi. O düz ovada tranvay deyilde otobusle hem trafige hemde milli servete zarar verimce kazandi. Ama yinede tebrikler tanvay cafe lokantalar park pahceler harika ama fiyatlari 5 yıldizli tabi. Devlet mali deniz tranvay cürümeye atilmazsa keriz . Reis o tranvay ne arıyor diye hiç sormadimi. Havadan seyret bir elde reis tarim sahalari nasil imara acılıyor bir görse idin bu masonik yapı her yeri sarmiş sarmalamis duz ovada tranvay hala yok. anap ahmet oksuzle tranvsy kaldi aladdin kampus ha adliye ilave eddiler pardon.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23