• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konu Uğur Dündar'ın cinsel yaşamı olunca Ece Üner! Konu, Sınav öncesi Cami'de dua etmek olunca Ece Üner! İkiyüzlüsünüz.

Yeniakit Publisher
2024-06-01 14:29:00 -

Millî Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri başkanlığı tarafından yürütülen “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi” (ÇEDES) uygulaması Sözcü TV sunucusu Ece Üner’i rahatsız etti. Uğur Dündar’ın gayrimeşru ilişkiden doğan çocuğu tartışılırken kahkahalarla gülen Ece Üner konu çevreme duyarlıyım projesi olunca bakın nasıl davrandı. İki programı art arda izleyince “Bu kadar da iki yüzlülük olmaz” diyeceksiniz.

Bu ülkede hangi akıl sınav öncesi öğrencinin camiye gidip dua etmesini eleştirerek haber yapar? Videoyu izlediğinizde İslam karşıtı görüşlerini sık sık ekranlara taşıyan Sözcü TV cibilliyetine bir yenisini daha ekledi.

Konu Uğur Dündar'ın cinsel yaşamı olunca Ece Üner’in programdaki attığı kahkahalar ve gülmeler Sınav öncesi Cami'de dua etmek isteyen öğrenciler olunca nasıl da değiştiğini göreceksiniz.  Ece Üner’in o hali görülünce insan bu kadarda mı iki yüzlü olur demekten kendinizi alıkoyamıyorsunuz.

Hadi Ece Üren'i anladık ta sağdan geldiğini söyleyen cazgır Cemal ile Namık Kemal sizin derdiniz ne?

Siz ne zamandır Camiye namaza karşısınız? İbretlik görüntüleri izleyin.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HALK TİVİDE Bİ BAYAN VARDI DOLAR ÇIKARKEN SEVİNİRKEN DOLAR DÜŞERKEN ZORYUTKUNAN

DOLAR ÇIKTIĞINDA DİYELİM 10 BİN MAŞ ALIYO DOLAR 20 BİN OLUNCA BU ZÜMREYE İNAN YÜZDE 48 KİME BENİ SOYDURANIN SOYANIN DİYE KIZIYO 99YILDAN BUYANA

100DEFA LAİĞİM DEDİYEN CAHİL FIRANSA BUNUNU VEBUNUN GİBİLERİN SIRTINDAN

BU ZÜMRENİN PEŞİNE GİDELERİ BATILININ MARKALARINA TEKNOLOJİLERİNE SOYDURANLAR YÜZDE 48 OY ALIYO BATILININ TEKNOLOJİSİNİ YAPALIM DİYENLER YÜZDE 52 OYU ZARZOR ALIYO BATIDA BU TEKNOLOJİYİ YAPALARI BEĞENLER YÜZDE 48 OY ALIYO AÇIM DİYELERİ YAPALARIMI SOYUYO YAPTIRMIYAN YZDE 48 Mİ SOYUYO EKNOMİ KÖTÜ DİYENLERE SORUN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23