• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konseri iptal edilen Hüseyin Turan: O tweetlerin arkasındayım

Yeniakit Publisher
2023-06-20 03:13:00 -

Seçim döneminde attığı tweetler nedeniyle Bursa'daki konseri iptal edilen Hüseyin Turan, söylediklerinin arkasında olduğunu belirtti.

Seçim sürecinde provokatif paylaşımlar yapan ve toplum değerlerine hakaret eden türkücü Hüseyin Turan, "Seçim döneminde attığım tweetlerin arkasındayım." diyerek kendini savunmaya devam etti. Bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Ne olmuştu?

Hüseyin Turan, Twitter paylaşımında 29 Temmuz’da 61’inci Uluslararası Bursa Festivali kapsamında vereceği konserin trollerin hedef göstermesi sonucu iptal edildiğini duyurdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, ''61. Bursa Festivali’nin anlaşmaları Bursa Kültür Sanat Turizm Vakfı tarafından seçimden aylar önce gerçekleştirilmişti. Ancak seçim sürecinde ve sonrasında bazı sanatçıların toplumumuzu ayrıştırıcı, değerlerimize saygısızlık yaptığı açıklamalarını gördüğümüzde, buna tepkisiz kalmamız beklenemezdi. Bu nedenle daha önce Melike Şahin konserini iptal etmiştik. Bugün de Hüseyin Turan isimli sanatçıyı konser programımızdan çıkarmış bulunuyoruz. Kültür sanat çalışmalarımızda Millî İradeye ve toplumun değerlerine saygı gösteren sanatçılarla yolumuza devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek isterim...'' ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Umuda

Senin Adamın olabilir ama bizim adamımız değil

Doğruya Doğru

Kasım Hoca Kripto davranıp Hoca ismini almışsın Din düşmanları insanlık düşmanları da böyle korkak kriptoluk yapar. Bursa Belediyesi Müthiş işler yapıyor sizin aklınız yetmez siz heykel yapın rakı masalarında devrimcilik oynayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23