• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kokuşmuş sözlükten “İslam” düşmanlığı

Yeniakit Publisher
2018-04-07 12:12:00 - 2018-04-08 15:39:02
Kokuşmuş sözlükten "İslam" düşmanlığı

İnternet alanında birçok konuda kısıtlayıcı önlemler alınmasına rağmen ‘interaktif sözlük’ adı altında oluşturulan mecralarda İslâm’ı ve Müslümanları tahkir eden provokatif paylaşımlara müdahale edilmiyor. Uludağ Sözlük isimli internet sitesinde hiçbir kısıtlamayla karşılaşılmaksızın Yüce İslâm Dini hakkında iğrenç yorumlar yapılıyor, ağır hakaretlerde bulunuluyor.

Toplumumuzun yüzde 99’unun inandığı ve mukaddes kabul ettiği Yüce İslâm Dinine yönelik ‘interaktif sözlük’ olarak adlandırılan internet mecralarında ağır küfür ve hakaretler ediliyor. Bizans artıklarının yuvalandığı Uludağ Sözlük adlı internet platformunda hiçbir kısıtlamayla karşılaşılmaksızın İslâm hakkında iğrenç yorumlar yapılıyor, Peygamber Efendiğimiz’e küfürler ediliyor, Müslümanlara ağır hakaretlerde bulunuluyor.

PEYGAMBER EFENDİMİZE İĞRENÇ İFTİRALAR

Genç dimağların zehirlenmesi amacıyla oluşturulan küfür platformu Uludağ Sözlük’te baştan aşağı din düşmanı paylaşımlar yapılıyor, Müslümanlar provoke ediliyor. Uludağ Sözlük’te “Müslümanları çıldırtacak bir şey bırak” başlığı altında alçak yorumlar yapılıyor. Yahudi ve Hristiyan liderlerin övüldüğü ve onlar üzerinden İslâm’a karşı ifadeler kullanıldığı başlıkta Siyonist İsrail’in Başbakanı Netanyahu’nun bir görseli kullanılarak “M*slüman lütfen!” deniliyor. Bir diğer paylaşımda ise ABD’nin başkanı Donald Trump’ın fotoğrafı “Müslümanları çıldırtmak için” paylaşılıyor. Peygamber Efendimiz’e de ağır hakaretlerin edildiği sözlükte, Efendimiz’i temsilen ahlâksız görsellere yer veriliyor. Bir diğer paylaşımda ise “Şeriatı al ananın koynuna sok” ifadesiyle birlikte, tekmelenen bir sarıklı-sakallı Müslüman karakterinin görseli kullanılıyor.

HAKARETLERDE GEZİ ÇAPULCULARI BAŞROLDE

Uludağ Sözlük’teki alçaklıklar bununla sınırlı değil. “İslam’ın İnsanlığa Hakaretleri” başlıklı Haçlı yalanlarıyla bezeli başlıkta ‘Gezi Parkı Direnişçisi’ kullanıcı adlı bir çapulcunun “Kendi yarattığını aşağılayan Tanrı, yazık” şeklindeki sözleri yer alıyor. Aynı çapulcunun “Kimse Müslüman Olmak Zorunda Değil” başlıklı bölümdeki hezeyanları ise şöyle: “Müslümanlık ilk çıktığında da herkese saygı duymadı. İnsanları sömürmekten başka bir işe de yaramadı. Sözde ezik büzük edebiyatı yaptı kendi oligarşisini kurup insanları dolandırmaktan başka bir işe yaramadı bu din.”

HAKARETLERDE GEZİ ÇAPULCULARI BAŞROLDE

Uludağ Sözlük’teki alçaklıklar bununla sınırlı değil. “İslam’ın İnsanlığa Hakaretleri” başlıklı Haçlı yalanlarıyla bezeli başlıkta ‘Gezi Parkı Direnişçisi’ kullanıcı adlı bir çapulcunun “Kendi yarattığını aşağılayan Tanrı, yazık” şeklindeki sözleri yer alıyor. Aynı çapulcunun “Kimse Müslüman Olmak Zorunda Değil” başlıklı bölümdeki hezeyanları ise şöyle: “Müslümanlık ilk çıktığında da herkese saygı duymadı. İnsanları sömürmekten başka bir işe de yaramadı. Sözde ezik büzük edebiyatı yaptı kendi oligarşisini kurup insanları dolandırmaktan başka bir işe yaramadı bu din”

MÜDAHALE GECİKTİKÇE KUDURUYORLAR

Tüm İslâm alemine pedofili denilen ve bunun sebebinin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) olduğu söylenen, İslamiyet için “kokuşmuş din” ifadesi kullanılan Uludağ Sözlük’te baştan aşağı benzer provokatif söylemler mevcut. ‘Belhum adal’ seviyede yayın yapan Uludağ Sözlük’te yüzlerce başlık altında sergilenen bu iğrençliklere, şikayetlere rağmen moderatörler göz yumuyor. Özellikle ergenlik dönemindeki gençlerin zihinlerinin iğdiş edildiği Uludağ Sözlük hakkında yetkili makamların hızlı bir şekilde önleyici tedbirler alması, İslâm düşmanlığı içeren paylaşımlarla ilgili yasal süreçlerin başlatılması bekleniyor.

FARUK ARSLAN

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23