• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kırşehir Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu böyle isyan etti: Beni CHP hasta etti

Yeniakit Publisher
2023-10-02 13:54:00 -
Kırşehir Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu böyle isyan etti: Beni CHP hasta etti

Kırşehir'in CHP'li Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu İstanbul'da katıldığı bir toplantıda, kendisini CHP'nin hasta ettiğini söyledi.

İstanbul'da Minyatür Türkiye Park açılışı ziyareti sonrasında hemşehri sohbetinde konuşan ve rahatsızlık sürecini anlatan Belediye Başkanı Ekicioğlu kullandığı ifadelerle sosyal medyanın gündemi oldu.

İstanbul'da yaşayan Kırşehirli hemşehrilerine yaşadığı rahatsızlık durumunu anlatan Ekicioğlu, "Belediye Başkanı olduktan sonra pandemi başladı. Ondan sonra da benim rahatsızlık süreci başladı. Son ana geldik" dedi. Eski belediye başkanı dayısının oğlu Arif Ekici'nin rahatsızlık sürecini sorması sonrası açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu, "Bizde rahatsızlığın ırsi olduğu söyleniyor. Benim dayımın oğlu da aynı durumda. Beni de CHP hasta etti dedim" diye konuştu.

Hafta sonu Kırşehir'de gerçekleşen CHP il kongresine Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu'nun katılmaması da tepki ile karşılanmıştı.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Allah chp den korusun bu ülkeyi,milleti.

sahi rumuzlu aslan parçesi; evet yüz yıldır zulmediyor.iktidarda başka muhalefette başka zulüm.sen biliyor musun; menderes in demirel in özal ın erbakan ın erdoğan ın herşeyine hayır hayır hayır.

Gültekin

Sayın Ekicioğlu CHP, YALNIZ SİZİ DEĞİL HER KESİ HASTA EDİYOR, VİZYONSUZ SİYASETİ, SAMİMİ CHP'LİLERİ ÖĞÜTME SİYASETİYLE DAVA ÇOK ZARAR VERİYORLAR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23