• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kimse bilmiyor sanıyor! Akşener'den, vatandaşın 'HDP ile ittifak etmeyin' tepkisine akla ziyan cevap

Yeniakit Publisher
2022-04-21 22:26:00 - 2022-04-21 22:32:33

Büyükşehir belediyelerinde HDP ile ittifak ederek aday çıkartmayıp CHP'li adayı birlikte desteklediklerini kimse bilmiyor sanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırşehirli vatandaşın HDP tepkisine akla ziyan cevaplar verdi.

 Yeniakit.com.tr 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırşehir programı kapsamında esnafı ziyaret etti.

İP'li Akşener, bir vatandaşın, "HDP ile gidersen biz yokuz." tepkisine, "Herkesin içinde söylüyorum. Bizim HDP ile iş birliğimiz yok." diyerek karşılık verdi.

'Televizyonlara inanmayın'

Büyükşehir belediyelerinde HDP ile ittifak ederek aday çıkartmayıp CHP'li adayı birlikte desteklediklerini kimse bilmiyor sanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, akla ziyan ifadeler kullandı:

Televizyonlarda benim için o kadar çok şey söyleniyor ki her söylenene inanmayın. Herkesin içinde söylüyorum. Bizim HDP ile iş birliğimiz yok.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandas

Tv lerden senin hakkında edebe mukair az bile söylüyorlar. tv ler söylemiyor ortaklığınızi hdpliler hatta kandildeki teröristler bile söylüyor ben kahvaltıya davet etmedim ben ortak ağaç dikmedim bunlar ortaklığın kopyaları kimi kandırmaya çalışıyorsun.

Bal

Tiksinti geldi artık. HDP'nizin de, Fetö Maria'nızın da..., YPG'nizinde, PKK'nızında, Kemal'inizinde, .... gerisine parmaklarım varmıyor. ALÇAKLAR. Bu kadar. İnsan nasıl kendi memletine karşı bu kadar kin ne nefret duyabilir. Evet, alçaksınız ve kustuğunuz kin ve nefret en az iki kat ile karşılık görecektir. Madem kusmak serbest, afiyet olsun.... Dahasıda var ama...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23