• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kimler kimlerle! Özdağ ile Demirtaş aynı adayı destekliyor

Yeniakit Publisher
2023-05-24 12:14:00 -
Kimler kimlerle! Özdağ ile Demirtaş aynı adayı destekliyor

PKK'lı üst düzey teröristlerin kendilerine ait yayın organlarından defalarca kez bildirdikleri Kılıçdaroğlu'na destek sözleri Seküler Mliyetçilerin midesine dokunmuyor. Özdağ adlı Gladio eskisi siyasetçi HDP, PKK, LGBT, FETÖ, ABD-Avrupa gibi şer odaklarının açıktan desteklediği Kılıçdaoğlu'na 2. turda destek açıklamasıdna bulundu.

PKK'lı üst düzey teröristlerin kendilerine ait yayın organlarından defalarca kez bildirdikleri Kılıçdaroğlu'na destek sözleri Seküler Mİliyetçilerin midesine dokunmuyor. Özdağ adlı Gladio eskisi siyasetçi HDP, PKK, LGBT, FETÖ, ABD-Avrupa gibi şer odaklarının açıktan desteklediği Kılıçdaoğlu'na 2. turda destek açıklamasıdna bulundu.

Açıklamanın ardından sosyal medya hayal krııklığına uğrayan milliyetçilerin Özdağ'a sitemleriyle doldu taştı.

Ayrıca Özdağ gibi ırkçı birinin masaya katılması bir çok kürt vatandaşın kılıçdaroğlu'na oy verme potansiyelini iyice bitirdiği düşünülüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Haso

Pkk ile , feto ile kolkola bir temiz k.k.oglu. Ufak atda civcivler toplasin cibanbasi. Türkiyenin yalan şampiyonunu, pkk yaltakcisini bu kadar övdügüne göre sende....

H.H.Bulut

Sayın Çıbanbaşı Bey, dediğiniz gibi olsun. Türk ve Türkiye düşmanları Sayın Cumhurbaşkanı'mızı hem de "açıkça destekliyor" olsun, tamam! O halde Söyler misiniz Türkiye ve Mehmetçik yıllardır??? ???
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23