• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kime güveniyorlar! Köpekperestler yıldız Tilbe’den sonra Yeşim Salkım’ı hedef gösterdi

Yeniakit Publisher
2022-04-03 10:25:00 -
Kime güveniyorlar! Köpekperestler yıldız Tilbe’den sonra Yeşim Salkım’ı hedef gösterdi

Başıboş köpek saldırıları sonucu gencecik insanların hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden başıboş köpeklerin bir an önce toplatılmasına ilişkin paylaşımda bulunarak yetkililere seslenen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, köpekperestlerin linç girişimine uğramış, sanatçı üzerinde terbiyesiz ifadeler, karalama kampanyası ve tehditlerle baskı kurulmuştu. Aynı güruh sunuculuk yaptığı bir programda, “Sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesi lazım” diyen Yeşim Salkım’ı da hedef aldı.

OĞUZHAN GÜLTEKİN  ANKARA

Yöneticilerinin dolandırıcılık ve adam yaralamadan sabıkalı olduğu ortaya çıkan Paw Guards Pati Koruyucuları isimli şirkete ait instagram sayfasında yayınlanan video ile Salkım hedef gösterilerek “Yeşim Salkım haddini aştı. Yeşim Salkım’ı ibreti âlem yapacağız. İbreti alem yapın, sokak hayvanları ile alakalı konuşan herkes 5 kere düşünsün” ifadeleri kullanıldı. Söz konusu paylaşımın ardından sosyal medyada #yesimsalkımboykot başlığı adı altında paylaşımlar yapılmaya başlandı. Bir anda binlerce kişiyi harekete geçiren bu köpekperestlerin arkalarında hangi gücün olduğu yönünde merak oluşmasına neden oldu. Yıldız Tilbe de lincin hala devam etmesi üzeri savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl....

Bu ki$inin Ruh sagliginin yerinde olmadigi a$ikar, ancak ilginc olani devlete nasil kafa tutabiliyor? Birbaska konu sn Cumhurbaskani neden bir karar name cikartmiyor. Sokak kamusal bir alandir.. Vahsi hayvan ve insanlarin can pazari olmasi cok dusundurucu.. Bu paw quardsin arkasinda da mafia ve uyusturucu islerinin ayakcisi gibi tipler mevcut. Not. Benim de kopegim var.. Bu sevgi degil, kazanc Kapisi olmu$.Sokaklari terrorize edenlere kar$I Reis ne der?

Nur

Bence bu insanlar rehabilitasyon merkezlerine gönderilmeli millete hakaret eden bireyler .alın evinize bakın köpek sevmek bumu buyrun sizi ısırsınlar kafayı mı yediniz gidin tedavi olun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23