• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'nun destekçilerinin sözleri! TİP'li Kadıgil'den TRT ekranında LGBT vaadi

Yeniakit Publisher
2023-05-08 17:59:00 - 2023-05-08 19:37:54
Kılıçdaroğlu'nun destekçilerinin sözleri! TİP'li Kadıgil'den TRT ekranında LGBT vaadi

TRT ekranında seçim konuşması yayınlanan TİP Sözcüsü Sera Kadıgil, tarikat ve cemaatleri kapatma sözünü yineleyip, eşcinsel sapkınlığın meşrulaştırılmasını vadetti.

TİP Sözcüsü Sera Kadıgil TRT ekranındaki halka sesleniş konuşmasında milli ve manevi değerleri hedef alıp, ahlak ve maneviyat savunucularını hedef aldı.

"Eğitimi de devleti de tarikatlardan temizleyeceğiz. Ülkemizi gençlerin terk etmek için can attığı değil kalıp özgürce yaşayacağı, okul şenliklerinde gençlik festivallerinde gönlünce coşacağı bir yer haline getireceğiz." diyerek "tarikat ve cemaatlerle savaş" vaatlerini dile getiren TİP'li Kadıgil, "Kadın düşmanlığına, kadın cinayetlerine, şiddetin her türlüsüne, kadınların ikinci sınıf insan muamelesi görmesine karşı savaşacağız." ifadelerini kullandı.

Eşcinsel sapkınlığı savundu

TİP'li Kadıgil, sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından feshedilen İstanbul Sözleşmesi'ne getirerek, "İstanbul Sözleşmesi’ne derhal geri dönecek, dönmemek için kırk takla atacak olanların karşısına duvar olup dikileceğiz." dedi.

Sözlerinin devamında sapkınlığı gündemine alan Kadıgil, "Kadın olmayı, LGBTİ olmayı hakaret sayan ataerkiyi başlarına yıkacak, toplumsal cinsiyet eşitliğini mutlaka sağlayacağız." şeklinde konuştu.

Nefret diliyle konuşup nefreti kınadı!

Propaganda konuşması boyunca inanların değerlerine düşmanlık eden TİP'li Sera Kadıgil, konuşmasına adeta dalga geçer gibi şöyle devam etti:

Bu topraklarda yaşayan insanların arasına nefret tohumları ekilmesine de baskı ve savaş politikalarına da kimden gelirse gelsin şiddet eylemlerine de karşı duracağız. Bizi bölüp yönetmelerine müsaade etmeyecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

m.n.

Sol söylemi kullanan faşist örneği.  

Osmanlı torunu

La galibe illallah La galibe illallah La galibe illallah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23