• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sorusuna Meral Akşener'den kaçamak cevap

Yeniakit Publisher
2022-09-13 16:26:00 -
Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sorusuna Meral Akşener'den kaçamak cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı canlı yayında kendisine yöneltilen "Kılıçdaroğlu" sorusuna "aday olarak benimsemediği" imasıyla yine kaçamak cevaplar verdi. Kılıçdaroğlu'nun "Ben hazırım" açıklaması sorulan Akşener, "Herkes hazır" yanıtını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı ve Millet İttifakı'nın geleceği hakkında Kılıçdaroğlu'na vize vermediklerini bir kez daha ima etti. Aday tanımlaması yapmaya devam eden Akşener Kılıçdaroğlu ismini anmadı.

"Hâlâ tek adaylığa gidilmeli gerektiğini düşünüyorum. Kazanacak bir aday. Parlamenter sisteme geçilmesi gerektiğini vurgulayacak bir adam. Devlet tecrübesi olan bir adayımız olacak. Millet İttifakı'nın adayı olacak" şeklinde konuşan Akşener özellikle Kılıçdaroğlu ile alakalı soru gelince de kaçamak ancak önemli mesajlar içeren bir cevap verdi.

"Kılıçdaroğlu kazanacak bir aday mıdır?" sorusuna "evet" diyemedi

CHP'nin 6'lı masadaki büyük ortağı İYİ Parti'nin Genel Başkanı Akşener çıktığı canlı yayında "Sizce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak bir aday mıdır?" sorusuna karşılık "Ama şimdi bu çok iyi bir soru olmadı" dedi.

Gülümsemekle yetinen Akşener "Ben henüz bilmiyorum" dedi.

"Herkes hazır"

Hemen ardından sunucudan gelen "Kendisi 'hazırım' dedi" ifadesine karşılık olarak da Akşener "Herkes hazır. Yani Cumhurbaşkanlığı çok önemli bir makam. Herkes hazır. Orada bir sorun yok. Ben hariç herkes hazır. Gerçekten biz bunu konuşacağız" ifadelerini kullandı.

"Tehlikeye atmamamız gerekiyor"

Kılıçdaroğlu konusuna ek olarak Akşener "Tehlikeye atamayız. Onu söylemek istiyorum. 2018'deki heyecanı, telaşı yapmamamız gerekiyor. Akıllı mantıklı olmamız lazım" dedi.  

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hadra

Hala Akşener gündem yapılıyor!1) SP neden açık şekilde ATİNA Belediye başkanı Tunç Soyaski ye karşı tavır koymadı?, 2) Hala neden Abdullah Gül üzerinde duruyor?,3) Canan Arıtman Bile Abdullah Gülün ne olduğunu gördü( Ki Mahkeme kararı ortada Tazminat dahi aldı) SP niçin görmüyor?,4) Bu Gül ki Recai Kutan Ağabeye karşı Çıkarken Partiyi bölerken; ki Bu gün ki AKP yi de Rahmetli Hocamız AKP yi Siyonizm Kurdu Dememiş miydi?,5) Ne Milli Gazete ne de SP hala Ecdadımıza Hakaret Eden İzmir Belediyesinde Oturan MASON olduğu açıklanan zata bir kelime yok mu? SONUÇ EEE Sonra SP ye OY Ver Bu Nasıl Müslümanlık? Nereye Sığar?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23