• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'nu destekleyen HDP PKK'lı teröristlere özgürlük vadetti: Size umut olacağız!

Yeniakit Publisher
2023-04-04 23:27:00 - 2023-04-04 23:32:23
Kılıçdaroğlu'nu destekleyen HDP PKK'lı teröristlere özgürlük vadetti: Size umut olacağız!

Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen HDP, PKK'lı teröristlere özgürlük vaddetti. Pervin Buldan, yurt dışına kaçan firarilere ve cezaevindeki PKK’lılara "Size umut olacağız" dedi.

HDP, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan etmesinin ardından aday çıkarmayacaklarını duyurarak Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almıştı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı HDP'nin yanı sıra PKK elebaşları tarafından da memnuniyetle karşılandı. PKK elebaşları Mustafa Karasu, Duran Kalkan ve Sabri Ok peş peşe açıklamalar yaparak Altılı Masa'ya destek mesajları verdi.

Gelişmelerin ardından bugün partisinin grup toplantısında konuşan HDP'li Pervin Buldan, yurt dışına kaçan firarilere ve cezaevindeki PKK’lılara "Size umut olacağız" sözü verdi. Buldan, "Umudu dört bir yana yayacağız bu bizim boynumuzun borcudur. Bu bizim bütün arkadaşlara sözümüzdür. Cezaevindeki arkadaşlarımıza, yurt dışında sürgünde olan arkadaşlarımıza, kaybettiğimiz canlarımıza sözümüzdür" dedi.

Bu arada HDP Eş Başkanı Pervin Buldan’ın sosyal medyada çok konuşulan etro ceketinin fiyatının 16 bin TL olduğu ortaya çıktı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Özgürlük vaad edenler, bu ülkede ne kadar çok özgür olduklarını dahi göremez oldular, çünkü bunlar gerçek manada özgür olmamış olsaydı bu vaadi asla yapamazdınız, kime özgürlük istiyorsunuz? teröristlere, bunun TCK, karşı meydan okuma olduğunu stajerler bile bilir.

İste

Bu teröristlerede vekil emekli maaşı verip, millete kanbur edip bir şehit ailesini bile düşunmeden hala milletin onüne cıkanlar biraz düşünün ramazan mubarek gün ahlar bunların emekli maaşıni iptal eddirmeyen duşünmeyen vekillere olsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23