• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'nda rekor düşüş... Bu istatistik bile CHP'deki hazin durumu açıklıyor

Yeniakit Publisher
2023-07-26 10:37:00 -
Kılıçdaroğlu'nda rekor düşüş... Bu istatistik bile CHP'deki hazin durumu açıklıyor

Değişim çağrılarına kulak asmayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'da en çok takipçi kaybeden siyasi parti başkanı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi, 14 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerde DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti'ye verdiği milletvekilleri ile meclise önceki seçime kıyasla vekil kaybederek girdi.

TBMM'de sağ partiler çoğunluk olurken, seçim öncesi para ödenen medya kanalları ve anket şirketleri aracılığıyla da "Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanıyor" iddialarının gerçeği yansıtmadığı belli oldu. Sandıkta yüzde 48 alan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybetti.

Seçim sürecinde Twitter'da milyonlarca görüntülenme ve takipçi ile gündemden düşmeyen Kılıçdaroğlu bu defa sosyal medyanın kaybedeni oldu.

Yayınlanan istatistiğe göre 100 binden fazla takipçi kaybeden CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter'da en çok takipçi kaybeden siyasi parti başkanı oldu.

 

DEĞİŞİME KULAK TIKADI

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına geçtiği 2010'dan bu yana 10'dan fazla seçim kaybetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun değişim çağrısına kulak tıkayan Kılıçdaroğlu, son kaybettiği seçime rağmen istifa etmedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ne olacak bu hizipler partisi chp nin hali

xIII rumuzlu goncagül, siz kurnaz bozguncu zihniyet o meseleleri her gün köpürtüyorsunuz zaten.biraz da şu halk düşmanı halk partinizi tanıyalım.millet öğrensin de belanın asıl büyüğünden kurtulduğuna milyon kere şükretsin. sen de o kirli çamaşırlarınızın ortaya dökülmesinden, o kuzu kisvesinin ardındaki korkunç zihniyeti halkın öğrenmesinden korkuyor olmayasın sakın. bu adamların alternatifi gene kendileri. sakın kendinizi alternatif düşünmeyin. siz ancak beka meselesi olursunuz. varlığımız birliğimiz için büyük bir tehdit olursunuz ancak.

Xlll

Yeni akit biraz gündemin ekonomi olsun bak .. market kira fiyatları asgari ücretli..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23