• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'na TBMM Grup Toplantısında şok! 'Neden kaybettiniz' diye bağırdı

Yeniakit Publisher
2023-06-13 21:40:00 - 2023-06-13 22:01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçimleri bir kez daha kaybetmesinin ardından kendi mahallesi tarafından linç edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuşma yaptığı sırada salondan bir kişi "Neden kaybettiniz?" diye bağırdı. Partilinin sorusunu görmezden gelen CHP lideri konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

28 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden mağlubiyetle ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin ardından çıktığı partisinin ilk grup toplantısında beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Seçimdeki başarısızlık nedeniyle kendi mahallesinin istifa çağrıları yaptığı Kılıçdaroğlu, konuşmasının başlarında ise büyük şok yaşadı. Kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, "Slogansız bir şekilde güzel bir sohbet edelim" sözleriyle sessizlik talep etti.

Kılıçdaroğlu 'Neden kaybettiniz?' sorusuna gerildi

O esnada salondan yükselen "Neden kaybettiniz?" sorusuyla neye uğradığını şaşıran CHP Genel Başkanı, soruyu karşılıksız bırakırken, yüzünün bir anlık da olsa gerildiği anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

Neden kaybetmesinki millete teben bakan hor goren alay eden koyluyu hakir goren demekki kendisi secilseydi KIRSAL KESIMDE YASAYANLARIN AYLIKLARINI 500 TL YAPMAYI DUSUNUYORMUS SEN KOYLUYE HAKARET EDERSEN HAKIR GORURSEN TABIIKI KAYBETMEYE MAHKUM OLURSUN UNUTMA KILICTAROGLU ISTANBULDA ANKARA DA KOYLU OLUPTA SANA OY VERENLER VAR PARTINE OY VERENLER VAR AMA SANA CEVABI 24 SECIMLERINDE SANDIKTA VERECEKLER KOYLUNUN KIM OLDUGUNU GORECEKSIN KONUSTUKCA BATIYORSUNUZ ARTIK GEMINIZ SU ALDI ALMAYA DEVAM EDIYOR KURTULUSUNUZ YOK ATATURK YASASAYDI SANA KOYLUNUN KIM OLDUGUNU GOSTERIRDI GONUL KIRMAKLA SECIM KAZANILMAZ GONULLERI FET EDEREK SECIM KAZANILIR AMA SIZLER OKUMUS CAHILLER OLDUGUNUZDAN DOLAYIMIDI BILEMEM BU HERHALDE ANLIYAMIYOSUNUZ BIR GONULE GIRMEK BIN GONULU FETHETMEKTIR

Hasel

Neden kaybettiğini çok iyi biliyor.Yalan,bozgunculuk,yıkıcılık vb üzerine kurulu mühalefet olursa sonucuda KAYBETMEK olur.Adamda zaten utanma yok.Söylesen ne YAZAR.Herşeye muhalif SEZAR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23