• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'na şok! CHP'de ABD ziyareti öncesi kriz

Yeniakit Publisher
2022-10-09 09:01:00 - 2022-10-09 09:25:08
Kılıçdaroğlu'na şok! CHP'de ABD ziyareti öncesi kriz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretinde kriz yaşandığı ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti öncesi CHP'de derin çatlak oluştu. ABD programından haberi olmayan CHP'nin ABD Temsilcisi Özcan'ın Kılıçdaroğlu'na tavır koyduğu ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinde ABD'de CHP temsilciliği yapan Yurter Özcan'la ilgili bir kriz yaşandığı ortaya çıktı. 

CHP'nin ABD ziyaretinde çatlak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD programından haberi olmayan ve sonradan bilgisi olan ABD'de CHP'nin aylık 18 bin dolar maaşla temsilciliğini yapan Yurter Özcan'ın sinirlenerek CHP liderine "ziyaretleriniz esnasında ben ABD'de olmayacağım Almanya'ya gidiyorum" diye tavır koyduğu belirtildi.

Sabah'ın haberine göre; Temsilci Yurter Özcan'ın CHP Liderinin Amerika ikamet eden Başdanışmanı olan, ve FETÖ'den tutuklu eski MİT'çi Enver Altaylı ile 1159 kez telefonla görüşen Rasim Bölücek'e yakınlığıyla biliniyor. New York ikametli Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Rasim Bölücek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından da Metropol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine maaş alsın diye getirilmişti.

CHP'nin ABD programında yer alacak bazı isimler

CHP Liderinin programında sızan isimler arasından CHP MYK'sından Faik Öztrak, Selin Sayek Böke ve Yunus Emre, gazetecilerden İsmail Saymaz ve Orhan Bursalı yer alıyor. Yarın İstanbul'dan ABD'ye 15:05 uçağı ile hareket edecek ekip bir taraftan da Ermeni lobisi ile de randevu hazırlıklarını sürdürüyor.

Kılıçdaroğlu'nun ABD'de yapacağı bazı ziyaretleri planlayan kişinin İBB Başkan Vekili Selçuk Sarıyar olduğu ortaya çıktı. Sarıyar'ın ABD'li Senatör Bernie Sanders ile ilişkisi dikkat çekerken bir dönem seçim kampanyasında ise yer aldığı ortaya çıktı. Sarıyar'ın 2019 yılından Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi seçildiği ama Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile bir otel ruhsatı yüzünden tartıştıkları ve aralarının açıldığı belirtildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

populer

bidown bunamaya başlamışsa cu ha pa direk pentegonla irtibata geçebilir

Nasılsa para bol...

18 Bin dolar maaş alan , Amerika'daki yaşayan başdanışmana bak. Adam , ana vatanları Pensilvanya ' da yaşayan CİA/FETÖ hainleri ile irtbatlı görünüyor. Zaten bu KK ve ekibi , ABD ve onun aparatı CİA/FETÖ ' den talimatlar almaya gidiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23