• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'na istifa çağrılarını yinelediler

Yeniakit Publisher
2023-06-02 01:49:00 -
Kılıçdaroğlu'na istifa çağrılarını yinelediler

Fatih Portakal ve Ersan Şen, ekranlardan Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha istifaya davet etti.

Türkiye'de tarihi seçimin yankıları sürüyor. İktidar yeni dönem için hazırlıklarına başlarken muhalefette gerilim günden güne büyüyor.

Büyük bir hezimet yaşayan ana muhalefet CHP'de sular durulmuyor.

CHP'de bugün 5 saat süren MYK toplantısından sonra 17 üyenin tamamı istifasını Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sundu.

İstifalar kabul edilirken Kılıçdaroğlu'nun istifa etmemesi CHP tabanında ve muhalif medyada adeta yaylım ateşine tutuldu.

İlk olarak Sözcü TV'de ana haber sunan Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısını yineledi.

"Bahane üretme, koltuğu terk et"

Portakal, Kılıçdaroğlu'nun derhal istifa etmesi gerektiğini söylerken şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu bahanelere sığınıyor. 'Yalan söylediler, sahte video yaptılar, ithal seçmen, dezenformasyon’ var dedi. Bunlar bitti Kemal Bey.

YSK sonucu açıkladı. Bu sonucu değiştiremezsiniz. Sizin söyledikleriniz ben her gün tekrar ediyorum.

Bahane üretmemeniz gerekiyor. Sizin o koltukta oturmamanız gerekiyor, terk etmeniz gerekiyor. O koltukta oturursanız bu seçmeni tekrar ayağa kaldıramazsınız.

80 yaşında bu seçmeni ayağa kaldıramazsınız. En azından ben gelmem. Siz faturayı MYK’ya kesiyorsunuz. Neden sorumluluk almıyorsunuz? Bahane üretmeyin."

"O koltuğu hak etmiyorsunuz"

Sözcü TV'de yayınına katılan Ersan Şen ise açtı ağzını yumdu gözünü.

Kılıçdaroğlu'nun başarısız olduğunu söyleyen Şen, şöyle konuştu:

"Siz MYK’yı alsanız da istifasını isteseniz de başarısız olan CHP’nin genel başkanısınız. 4. gündür o koltuktasınız. O koltuğu derhal terk edin. O koltuğu hak etmiyorsunuz.

O koltuğa yakışmıyorsunuz, o koltuk sisin koltuğunuz değil. Net söylüyorum. Son 2 haftada 3 seçim kaybetti. CHP vekil sayısınız 130’a düşürdü.

TBMM’de CHP’liyim diyebilecek 130 milletvekili ile baş başa kaldı. Kurdu oyunu al kurdu…"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Bunlarin hayatlari yalan????

KEMALİST

Kardeşim şimdi bir seçime girildi ve kaybedildi buna uzatmaya gerek var mı? yok! bitti hezimet yada değil toparlanacaksın şimdi Kemal Bey çok iyi bir kişi ,kişiliğinde, özünde iyi bir insan şahsi düşüncem ama maalesef siyaset onun işi değil siyaset başka bir iş,Bakın 1979 ECEVİT; 1977 KANLI 1 MAYIS DAVASINA ,BAŞKA KIBRIS AMBARGOLARI,ABD ELÇİ,WAREN CRİSTOPER'İN ,U2 UÇAK KRİZİNE DİRENDİ SAĞ ,SOL OLAYLARI ÇATIŞMALAR,SOSYALİST BEHİCE BORANIN 1 MAYIS 1979 YASAĞINI DELMESİ VE ÇIKAN ÇATIŞMALAR O DÖNEM SOLUN EN GÜÇLÜ OLDUĞU 1979 SEÇİMİDE KAYBETTİRDİ, KOLAY OLMADI AMA NE YAPTI ECEVİT? İSTİFASINI VERDİ! ÇÜNKÜ BÜTÜN BU HADİSELER SONUCU CHP'DE ÇIKAN BÜYÜK KAVGA FATURAYI, ECEVİTE ÇIKARMIŞTI,CHP, BİR HİZİP PARTİSİDİR AFFETMEZ HATAYI,GENLERİNDE VAR BU , TUNCAY MATARACI, CHP ADALET PARTİSİNDEN GÜNEŞ MOTEL HADİSESİ İLE KATILDI VEDE YOLSUZLUĞA BULAŞINCA CHP'DE KAVGA ÇIKTI ,TUNCAY MATARCI RİZELİ VARLIKLI BİR AİLENİN OĞLU İDİ AMA 12 EYLÜLE SARKINCA YOLSUZLUK DAVASI TAM 30 YIL YEDİ 10 YIL YATTI 1990 ÇIKTI VE SORUMLU ?O, PARTİYE ONU KATAN KİŞİ ,ECEVİT BULUNMUŞTU ,DEMEKKİ EĞER BUKADAR, BU HÜKÜMETİN HAKSIZLIĞINI BAŞTA GÖRMÜŞSEN OZAMAN BU SEÇİME GİRMEYECEKTİN OKİ GİRDİN KAYBETTİK !TAYYİP ERDOĞAN TEKRAR C.B OLDU,DOĞAL OLARAKDA,5 YIL BU SEÇİMİ İNSANLAR BEKLEDİLER VE SONUÇ KAYBEDİLDİYSE; BİRİ 13SEÇİM VS KAZANMIŞ DİĞERİDE OKADAR SEÇİM REFARANDURUM VS...KAYBETMİŞSE ARTIK İSTİFA EDERSİN,DOĞRUSUDA BUDUR.BUNUN MERALLEDE İLGİSİ VS YOKTUR.. YADA BAŞKA PARTİDE KURABİLİRSİN, ECEVİT, DSP'Sİ GİBİ, BİR ÇOK İNSAN GİBİ YADA MAKAMDAN İSTİFA EDİP PARTİDE KALIRSIN...HADİSE BUDUR.HER SEÇİM SONUCU AYNI NAKARATI DUYMAK İSTEMİYORUZ, KARNIMIZ TOK! BUNU BAŞTAN SÖYLECEN TUTUUN ADAYLIK BEKLETTİN BEKLETTİN BEKLETTİN, TAM DEPREMDE AÇIKLADIN FIRSATÇI OLARAK GÖRÜLDÜN ÇÜNKÜ AKP SENİ TOPLUMA GÜDÜLEMİŞ HER TÜRLÜ MEDYA İLE SENİ BU İŞİN UZAMANI OLARAK DEFALRCA UYARDIK AMA DİNLEMEDİN VE KAYBETTİN SİYASİ MANEVRALAR VE GEÇİCİ İÇ VE DIŞ PARTİLLERİN 11 LERİN, GAZINA GELDİ ADAYLIĞIN,11 LİLER DAVASINA, YADA AKP'NİN SEÇİM ÇEVRELERİYLE ELŞTİRİN VARSADA SADECE BU ELEŞTİRİDE KALIR OKADAR...ÇÖZÜM DEĞİL...AKP BU ŞEKİL SEÇİM KAZANMAKTA OZAMAN BAŞTAN STRATEJİNİ YAPACAKTIN DİNLEMEDİN KEMALİSTLERİ....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23