• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'na içtiği suyun parasını gönderen gönüllü, gözyaşlarına zor hakim oldu: Çok kanıma dokundu

Yeniakit Publisher
2023-05-17 16:32:00 - 2023-05-17 17:07:03

'Asrın felaketi'nden etkilenen Hatay’da AFAD gönüllüsü olarak bulanarak hizmet veren bir vatandaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, Sancaktepe’deki temasları sırasında muhalefet belediyelerinin bölgedeki tutum ve davranışıyla ilgili yaşadıklarını aktararak, gözyaşlarına zor hakim oldu.

Gönüllü vatandaş, Bakan Kurum’a 14 Mayıs seçimlerinde deprem bölgesindeki vatandaşların tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana kullanmasıyla ilgili yapılan ağır eleştirilere çok üzüldüğünü belirterek, “Ben deprem bölgesine gittim, AFAD’a gönüllü katıldım. Üç tane çocuğum var, biri altı aylık. Hatay’da çalışmalarda bulundum. Lakin bu seçimlere sebep, deprem bölgesindeki adamlara AK Parti seçildi diye hakaret ediyorlar. Orada ben Ankara Büyükşehir Belediyesinin arabasından bir tane şişe su alıp, içmiştim. Onun da parasını Kılıçdaroğlu’nun hesabına 2,5 lira olarak gönderdim. Allah aşkına bunlara yedirmeyin! Allah’ın izniyle sandıkları bırakmayalım” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Bakan Kurum da gönüllü vatandaşımıza şu ifadeleri kullandı:

"Biz depremzede kardeşlerimizi onların insafına hiçbir zaman terk etmedik, hiçbir zaman etmeyeceğiz. Biz onlara ne söz verdiysek tuttuk, tutmaya da devam edeceğiz. Onların oraya yapacakları da, oraya vaadettikleri hayallere de ihtiyacımız yok. Depremzede kardeşlerimizin de ihtiyacı yok. Biz sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik, o sözü de Allah'ın izniyle tutacağız."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yavuz

İnsanlarımızı inciten mahluklar bilin ki Büyükşehir olarak Harcadığınız Paralar sizlerin şahsi parası değil. O paralar Devletimizin Milletimizin alın teri.İki yakanız bir araya gelmesin inşaallah. Depremzedeler hiç bir zaman chpkk nın eline düşmedi düşmeyecek te.

Doğruya Doğru

Acılı İnsanlara AK Partiye oy verdi diye en aşağılık hakaretleri yapan çakma Atatürkçüler size yazıklar olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23