• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu şimdi ne yapacak? İmamoğlu adayını belirledi

Yeniakit Publisher
2023-07-09 11:48:00 -
Kılıçdaroğlu şimdi ne yapacak? İmamoğlu adayını belirledi

Genel merkez ile kavga eden İmamoğlu, İstanbul İl Başkanlığı için Kılıçdaroğlu’nun adayının karşısına Onursal Adıgüzel'i çıkartacak. Adıgüzel, partinin bilgi iletişim sorumlusu olduğu görevinden Kılıçdaroğlu’nca istifa ettirilmişti.

CHP’de seçimden sonra başlayan parçalanma devam ederken, İstanbul teşkilatında hakimiyet kurmaya çalışan İmamoğlu’nun genel merkez ile kavgası da sürüyor. İmamoğlu, İstanbul İl Başkanlığı için Kılıçdaroğlu’nun adayının karşısına Onursal Adıgüzel’i çıkartacak. Adıgüzel, partinin bilgi iletişim sorumlusu olduğu görevinden Kılıçdaroğlu’nca istifa ettirilmişti.

200 İMZAYA DAHİ ULAŞAMADI

Öte yandan İmamoğlu’nun partiyi olağanüstü kurultaya götürmek için imza toplamaya başladığı ancak 200 imzaya bile ulaşamadığı için vazgeçtiği iddia ediliyor. CHP tüzüğüne göre üye tam sayısının salt çoğunluğunun on beş günlük süre içinde noterden onaylı imzaları ile yaptıkları başvuru üzerine olağanüstü kurultayı toplanabiliyor. Bin 240 delegeye sahip CHP’de olağanüstü kurultay için noter tasdikli 621 imza gerekiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muzaffer çetin

Chp nin turkiyenin gelismesi icin iyi bir ana muhalefet partisi gibi davranmasini bekliyoruz . Yikici degil yapici bir muhalefet .illegal gruplara yandas olmayan ,abd nin ve turkiyeyi parcalamak ve geriye getirmek isteyenlerin kurdugu pkk ve fetoculere destek olmayan bir chp olursa dogru yapmis olacaktir .Bunlari bilen goren bir chp yi bekliyoruz

selahattin durmaz

Kendi kendilerini yönetemeyenelr memleket yöneteceklermiş Millet bilir işini
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23