• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Kılıçdaroğlu mavi boncuk dağıtıyor!'

Yeniakit Publisher
2023-05-27 11:32:00 -
'Kılıçdaroğlu mavi boncuk dağıtıyor!'

Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ve Zafer Partisi'ne aynı anda mavi boncuk dağıttığını söyledi.

HDP'nin destek verdiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'la imzaladığı protokole değinen Yılmaz, ''Kılıçdaroğlu bir yandan Zafer Partisi'ne 'seçileyim senin dediğini yapacağım' diyor diğer yandan dönüyor HDP'ye 'ne dersen senin dediğin gibi olacak' diyor. İki zıt talep var burada. Birbirine iki zıt kutup var.

Birisi diyor ki PKK'nin bitmesi lazım, terörle mücadelenin sürmesi lazım diyor. Irkçılık yapıyor, Kürt yoktur diyor, Şeyh Said'e hakaret ediyor. HDP de diyor ki Ümit'in orda olmasının bize hiçbir zararı yok, toplumun saygı duyduğu kişilere hakaret etmesinin hiçbir kıymeti yok, biz oylarımızı vereceğiz, destekleyeceğiz. Gerisine bakmıyoruz, kimin ne söylediğine. Kürtçenin önünde kaldırılan tüm engelleri tekrar getirmeyi düşünen, yasaklamayı düşünen bir insan ama.. sorun yok diyor. Kılıçdaroğlu ikisine de aynı anda mavi boncuk dağıtıyor. Sen kimin gibi yapacaksın? DEVA'nın dediği gibi mi olacak Gelecek'in dediği gibi mi olacak?

Zafer Partisi'nin dediği gibi mi olacak yoksa HDP'nin dediği gibi mi olacak?'' ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Kılıçdaroğlu siyaseten hiç şansı olmayan adam, çünkü ona bir birine zıt o kadar destek var ki, kazanırsa ya hiç birinin dediğini yapmayacak, ya da hepsine cevap verecek hali kalmayacak işi çok zor, bu zorluğun kendisi bile farkında değil, biri olmayan Kürt sorunu var diyor çözüm istiyor, diğeri PKK ve onların uzantılarıyla sonuna kadar mücadele diyor, hangi birinin dediğini yapabilecek? samimi vatan sever Kürt kardeşlerim oyuna gelmeyiniz, ülkemizde Kürt sorunu yok, Kürdün sorunu vardı, onlar da bir bir aşıldı, çirkin niyetliler Kürt sorunu var dedikleri ülkemizi bölüp Kürt devletini kurmak olduğunu Kürt sorunuymuş gibi sizlere takdim ederek kandırılıyorsunuz, bunu sizden çok ABD, İNGİLTERE, AB devletlerin hepsi istiyor niçin bunu düşüyor musunuz? büyük İsrail devletin önünü açmak size diye kurmak istedikleri devleti İsrail'e sunmak olacağını asla unutmayınız ve oyuna gelmeyiniz, gelin hep birlikte bu seçimlerde onların çirkin oyunlarını bozalım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23