• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu 'Kimsenin gücü yetmez' demişti! İttifak ortaklarından 'tarikat ve cemaat' açıklaması!

Yeniakit Publisher
2023-04-21 23:51:00 - 2023-04-22 00:45:35
Kılıçdaroğlu 'Kimsenin gücü yetmez' demişti! İttifak ortaklarından 'tarikat ve cemaat' açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Diyanet'i kapatmaya kimsenin gücü yetmez." dediği gün, Türkiye Komünist Partisi'nden "Tarikat ve cemaatleri" kapatacağız" açıklaması geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak ortakları TİP ve HDP'ye meydan okuyarak, "Diyanet'i kapatmaya kimsenin gücü yetmez." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamayı Adıyaman'da art arda aldığı vatandaş tepkilerinden sonra kimyasının bozulmasından dolayı mı  yaptığı merak edilirken, aynı gün bir açıklama da 20223 Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP Genel Başkanı'nı destekleme kararı alan Türkiye Komünist Partisi'nden geldi.

TKP'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise, "İktidar olunca ilk işimiz 1 hafta içinde tarikat ve cemaatleri kapatmak olacak" denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatih

Resat kardeşim gominizmi getirseydiAtaturk getirirdi,alg oluşturmaya.calisma size yandaşlık yapan basta akitin ne kadar tarafsiz oldugunu biliyoruz

resat

cümlenin sonunu unutmuştur ,o yüzden bu anlam çıkar ,aslı diyaneti biz kurduk ,onu kapatmaya kimsenin gücü yetmez ,BİZDEN BAŞKA , cümle böyleydi ögretilen ,ama unuttu , bu görüşümün kaynagı ne derseniz ,bunların demokrasinin en uç noktası olan tekparti döneminde bunların bir zevatının ,BU MEMLEKETE GOMİNİZM LAZIMSA ONUDA BİZ GETİRİRİZ vecizesidir,, gençlere tavsiyem bunların tekparti dönemini tarafsız eserlerden okumalarıdır ,bu dönemde yapmakla övündükleri, yapacaklarının teminatıdır ,eger seçerseniz ,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23