• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu helalleşme diye ortalıkta gezerken… Atatürkçü Düşünce Derneğinden skandal talep

Yeniakit Publisher
2022-08-05 12:15:00 -
Kılıçdaroğlu helalleşme diye ortalıkta gezerken… Atatürkçü Düşünce Derneğinden skandal talep

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu helalleşme ayağına dindarlardan oy almak isterken, CHP'nin arka bahçesi ADD'den tam tersi bir açıklama geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin ve kemalistlerin yıllarca eziyet ettiği kesimlerden de oy alabilmek için "helalleşme" safsatasını ortaya attı ve 28 Şubat mağduru Müslümanlarla da helalleşeceğini söyledi.

Ancak kemalist güruh, Kılıçdaroğlu'nun söylemlerinin içi boş olduğunu ispat eden söylemlere devam ediyor.

Son olarak Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 28 Şubat darbecilerini savunarak, millet iradesini yok sayan darbeci komutanların hapisten çıkarılması için çağrı yaptı.

ADD yayımladığı açıklamayla, 28 Şubat davasında tutuklananlar için tahliye çağrısı yaptı. "FETÖ firarisi bir savcının düzmece iddianamasine dayalı yargılama sonucu yıllarını ordumuza, ulusumuzun güvenliğine adamış komutanlarımız yaklaşık bir yıldır zindanda ölümle pençeleşiyor" denilen açıklamada, "Milli Güvenlik Kurulu toplantısından aylar sonra, tamamen sivil, siyasi tercih ve kararlarla gerçekleşmiş bu iktidar değişikliğinin, 25 yıl sonra mahkeme ve Yargıtay tarafından darbe olarak nitelenip 14 komutanımızın ömür boyu mahkumiyetine gerekçe sayılması kabul edilemez. ADD, bu haksız kararın kaldırılarak komutanlarımızın derhal serbest bırakılması talebini kamuoyu ile paylaşmayı görevi saymaktadır" denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Bir insan bu kadar iki yüzlü olamaz 

Gültekin

Bir insan bu kadar iki yüzlü olamaz, dün beyaz dediğine, bugün kara diyebilen bir başka siyasetçi var mı? Bu düşüncede olanların asla vatan sevgisi ve milletine hizmet aşkı olamaz. Uyan ey Müslüman Türk milleti, seçimler yaklaşıyor, sonra elim kırılsaydı da oy vermezseydim, demenin hiç bir faydası yok, elini, kolu kırmadan oyunuzu bu ülkenin gerçek sahibine vermek için asla hata yapmayınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23