• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu "görmedim" demişti... Seccade skandalında yeni gelişme!

Yeniakit Publisher
2023-04-03 09:28:00 -
Kılıçdaroğlu "görmedim" demişti... Seccade skandalında yeni gelişme!

Katıldığı iftar programında ayakkabılarıyla seccadeye basan 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gelen tepkiler sonrası "seccadeyi görmediğini" ve kendisine operasyon çekildiğini iddia etti. Ancak iftarın sahibi İsmail Müftüoğlu'nun aynı yerde konuklarıyla çektirdiği fotoğrafta seccadenin yerden kaldırıldığı görünüyor.

 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun seccade üzerinde ayakkabılarıyla basarak görüntü vermelerinin yankısı devam ediyor.

İstanbul Platformu adına eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu'nun düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Kemal Kılıçdaroğlu, programın ardından CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin yapıldığı yönetim odasına serili bulunan seccadelere ayakkabıyla basılması çok konuşuldu, tepkiye neden oldu.

Aynı hissiyat Kılıçdaroğlu'nda yok!

Kılıçdaroğlu'nun görüşme yaptığı ofiste aynı gün eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu'nun da görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi.

Görüşmesini tamamlayan Müfüoğlu yanındakilerle birlikte, hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğrafın sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine önemli bir ayrıntı dikkatleri çekti.

Yine bu odada ayakkabılarıyla görüntü veren Müftüoğlu'nun bastığı yerde seccadeler yoktu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesini gerçekleştirdiği aynı ofiste Müftüoğlu'nun da gerçekleştirmesi ve seccadeye gösterdiği hassasiyeti Kılıçdaroğlu'nun göstermemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

O seccadeler bilerek yere serildi ve bilerek basıldı, bunu hiç kimse inkar etmesin, bu asil milleti de kimse enayi yerine koymasın.

İZMİR

İftar sahibi Müftüoğlu savunan Lar İslam oğlu İmamoğlu Hacıoģlu mollaoģlu Hafızoglu DİN kimlere KALMIŞ bas bas SECCADEYE BAS PİS ayaklarınla sizde bakın DİNDAR geçinenlerrrrrrrr
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23