• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'na sahip çıktı: E doğru yanlış mı?

Yeniakit Publisher
2023-01-14 23:01:00 -

Habertürk'te açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'En ufak krizde seçime gideriz.' ifadelerini kullandı. Bu sözlere büyük tepki gelirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Davutoğlu'na sahip çıktı.

Koalisyon karmaşalarına hasret kalan 6'lı masanın ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde Habertürk canlı yayınında Mehmet Akif Ersoy'un "Bir Cumhurbaşkanı seçtiniz diyelim. O Cumhurbaşkanı dedi ki "Sizin oyunuz düşüktü, ben bu kararı veriyorum." ne olur sorusunu sordu.

Davutoğlu, 'Bunu dediği anda kriz çıkar, Meclis desteğimizi çekeriz, ülke seçime gider.' ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler sonrası Davutoğlu çok sert tepkilerle karşılaştı.

"E doğru yanlış mı?"

Davutoğlu'na sahip çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında "Sayın Davutoğlu'na soruyorlar. Sizin oyunuz kaç? Size hak verilmezse diyor. E doğru yanlış mı? Siz kalkıpta 6'llı masada bir lidere senin oyun kaç diye sorulur mu?" diyerek Davutoğlu'nu destekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mert kurt

6 lı masaya önce gezi, sonra fetö ve ardinı yasladikları abd ve ab li lerden gonlandıklari takamların hedabı sorulmalı

Mert kurt

Siz krizin kendisisiniz. Bir ülkede afetler olur 6li masa da bu afetlerden biri...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23