• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Kılıçdaroğlu bizimle aynı çizgide buluştu" diyen HDP'li Pervin Buldan: Oyumuzu Kılıçdaroğlu'na vereceğiz

Yeniakit Publisher
2023-04-28 23:38:00 -
"Kılıçdaroğlu bizimle aynı çizgide buluştu" diyen HDP'li Pervin Buldan: Oyumuzu Kılıçdaroğlu'na vereceğiz

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun bizimle aynı çizgide buluştuğu, bizim de bu tek adam rejimini değiştirmek adına, onların da böyle bir hamlesi olması dolayısıyla bu seçimde cumhurbaşkanlığında Sayın Kılıçdaroğlu'na oyumuzu vereceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz." dedi.

Yeşil Sol Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında Küçükçekmece'de düzenlenen toplantıda konuşan Buldan, "Buradan bir kez daha söz veriyoruz. Sizleri AKP'den kurtaracağız." iddiasında bulundu.

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun bizimle aynı çizgide buluştuğu..."

Buldan, "Bugün itibarıyla cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açıklamalarımızı artık meydanlarda, her yerde yapmaya başladık. Ve diyoruz ki 'Bir oy Yeşil Sol'a, bir oy Kemal Kılıçdaroğlu'na.' Bunun sebebi elbette ki belli. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bizimle aynı çizgide buluştuğu, bizim de bu tek adam rejimini değiştirmek adına, onların da böyle bir hamlesi olması dolayısıyla bu seçimde cumhurbaşkanlığında Sayın Kılıçdaroğlu'na oyumuzu vereceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

Asla milli goruscu chp ile kol kola girmez nasilki chp kumpasla kilictaroglu baskan oldu ise MILLI GORUS CAMIASINDA PEKTE SEVILMEYEN TEMEL KARAMOLLAOGLUDA BIR SEKILDE SAADET PARTISINI ELE GECIRMISTIR ONLAR USTE CHP ILE KOLKOLA GIRDI SER ITTIFAKI OLUSTURDU AMA BIZDE TABANDA AKP ILE KOLKOLA GIRDIK SANDIKTA GORECEKTIR KIM KIMILE KOLKOLA GIRDIGINI SAADETIN NUMAN BEY ZAMANINDA YUZDE 11 RE CIKAN OYLARI BUGUN YUZDE 1 RIN ALTINDA OLDUGU NEDENI ISTE BU KOLKOLA GIRMESIYLE MEYDANA GELMISTIR GERCEK MILLI GURUSCULER TAYIP BEYI DESTEKLIYECEKLERDIR BU BOYLE BILINE

resat

Erdogan büyük ve degerli bir lider ,sistemi degiştirdi kıytırık oylar deger kazandı ,,kime vercez diye havalanıp duruyorlar ,,aslında bu ülkede herşeye deger kazandırdın büyük lider ,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23