• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu bakın ne alacakmış! Gezici’den CHP’lileri çıldırtacak çıkış

Yeniakit Publisher
2023-06-02 12:44:00 -

Kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici, Türkiye’yi kahkahaya boğan açıklamayı yaptı. Gezici’ye Kılıçdaroğlu, Nobel ödülü alacak. İşte detaylar…

Kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici, Kemal Kılıçdaroğlu'na her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu söyledi. Murat Gezici, Kılıçdaroğlu'nun ilerleyen süreçte Nobel ödülü bile alabileceği ifade etti.

Tele 1 ekranlarında Gürkan Hacır'ın sunumuyla yayınlanan Şimdiki Zaman programında, 'Muhalefetin yol haritası" tartışıldı.

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren İyi Partili meclis üyesine futbol örneği üzerinden cevap veren Gezici, yerel seçim süreci için Kılıçdaroğlu'na ihtiyaç olduğunu ifade etti.

"Kılıçdaroğlu’nun o başarı hikayesine, o vizyon çerçevesine ihtiyacımız var." diyen Gezici, son olarak Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki süreçte Nobel ödülü alabileceği iddia etti.

Gezici; "Sayın Kılıçdaroğlu’nun her zamankinden daha fazla bu sürecin başında olması lazım. O bir futbolcu değildir, onu eleştiren İyi Partili meclis üyesi arkadaşımız futbolcular daha iyi diyor. Halbuki bir futbolcuları ayakta tutan teknik direktördür. Yani o yüzden bu süreçte bir teknik direktöre ihtiyaç var. Kılıçdaroğlu’nun o başarı hikayesine, o vizyon çerçevesine ihtiyacımız var. Ben bu seçimi alsa da almasa da önümüzdeki süreçte Kılıçdaroğlu’nun Nobel ödülü alabileceğini düşünüyorum." İfadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

memo

adanalı kebabçılar bunu nasıl bulamıyor hayret

nobel

2023 ten sonra her yıl verilecekmiş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23