• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu acıdan rant devşirme peşinde

Yeniakit Publisher
2022-10-16 09:25:00 -
Kılıçdaroğlu acıdan rant devşirme peşinde

Amasra’da meydana gelen facia sebebiyle Türkiye adeta yastayken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, acıları paylaşmak yerine olay yerine provokatörlük yapmaya gitti. Hareketinden önce ‘Hesap sormaya gidiyorum’ diyen Kılıçdaroğlu, Amasra’da ise “Öfke doluyum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Devlet, bütün imkanlarını seferber edip Bartın’da meydana gelen maden kazasının yaralarını sarmaya çalışırken, Amerika’ya yaptığı “teknolojik gezi” kılıflı “icazet ziyaretinden” dönen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ayağının tozuyla zehir saçtı. “Hesap sormaya gidiyorum” diyerek acıdan bile siyasi rant devşirme peşinde olan Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu skandal ifadeleri kullandı: “Acımız tarifsiz... Bartın’da yaşanan faciada art arda gelen acı haberler maalesef yüreğimizi dağlamaya devam ediyor. Yaşamını yitiren emekçi kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bu elim olayı takip edeceğim, olası ihmallerin hesabını sormak da boynumun borcu!”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

.....Ali.

Siz hiç gelişmiş bir ülkede böyle bir kaza duydunuz mu başkan doğru söylüyor ........bu kazalar neden sadece bizde oluyor.........avrupada maden yok mu.

İbrahim hakkı karabıyık

Sayın kılıçdaroğlu birde şu pkkya öfkelensenizde belki daha inandırıcı olurdunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23