• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Keşke’ diyerek neler dedi neler! CHP'li seçmenden Hamza Dağ itirafı

Yeniakit Publisher
2024-02-23 15:04:00 - 2024-02-23 15:10:36

İzmir'de yaşayan CHP'li seçmenin AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile ilgili kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Türkiye, yerel seçime artık gün sayıyor.

Siyasi partilerin adaylarını belirlemesinin ardından şehirlerde ve ilçelerde yarış kızıştı.

Cumhur İttifakı'nda çok güçlü adaylar

AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, halkın takdir ettiği isimleri aday olarak sahaya sürdü.

İzmir'de Hamza Dağ

İlk kez 2011 yılı seçimlerinde 24. dönem İzmir Milletvekili seçilen 25., 26. ve 27 dönemlerde de kenti TBMM'de temsil eden AK Partili Hamza Dağ, Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı oldu.

CHP'li vatandaştan dikkat çeken itiraf

Yıllardır CHP'nin çantada keklik gördüğü ve hizmetten mahrum bıraktığı İzmir'de projeleriyle şimdiden vatandaşların gönlünde taht kuran Hamza Dağ ile ilgili CHP'li vatandaşın kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Bir sokak röportajında konuşan CHP'li vatandaş, partisinden hizmet göremediklerini itiraf ederek "Keşke Hamza Dağ CHP’ye geçse de ona oy versek." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada da hızla yayılan videoya "insan hizmet göremediği partiye neden oy verir?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SERKAN ÖZDEMİR

nacizane görüşüm ak partinin izmir de seçimlere asılmaması gerektiği. keşke hamza bey başka bir şehirden aday olsaydı. izmirliler hizmete oy vermiyorlar, onlar beyinlerini atatürk ve chp ile bozmuş durumdalar. azıcık bir araştırma gayretinde bulunsalar atatürkün ölümünden sonra chpkk inönünün etkisine girmiş ve onun politikalarını uygulamıştır. halen bu böyledir. velhasıl kelam chpkk dünde vatan ve millet düşmanıydı halen de böyle gelecektede böyle olacaktır. çünkü chpkknın genlerinde müslüman türk milletine düşmanlık vardır.

Deli İbo

Oğlum seni tutanmı var Hamza Dağ'dan orada oyunu vereceksen verirsin. İllaki CHP olacak diye yeminmi ettin? Bu kafayla siz İzmir'li olarak daha çooookkk lağım kokusu koklarsınız. Deprem gören Kahraman Maraş bile İzmir'i solladı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23