• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Keşke birkaç kişi ölseydi!”

Yeniakit Publisher
2013-06-03 21:13:00 - 2013-06-03 21:13:38
"Keşke birkaç kişi ölseydi!"

CHP güdümündeki marjinal grupların açıklamaları Taksim’de asıl hedefin hükümet olduğunu gözler önüne serdi.

EROL METİN/ANKARA
Derin mihraklarca yönlendirilen piyonların asıl dertlerinin ağaç sevgisi olmadığı tüm çıplaklığıyla su yüzüne çıktı. Azgın azınlık temsilcilerinin kendi beyanlarından hedefin kaos ortamı oluşturmak ve AK Parti iktidarını devirmek olduğu anlaşılıyor. İşte şok yorumlardan bazıları:
“KEŞKE BİRKAÇ ÖLÜM OLSA”
Mikrofonun açık olduğunu unutan Ulusal Kanal spikeri, “Keşke birkaç ölüm olsa güzel olurdu” cümlesini sarf etti.
Mehmet Ali Alabora adlı oyuncu, “Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş sen hala anlamadın mı? Hadi gel” şeklindeki twetle niyetlerini ortaya koydu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, AK Partilileri ve muhafazakar kesimi “Yakında hiçbiriniz sokağa çıkamayacaksınız” şeklinde tehdit etti. CHP’li İnce ise “Göreceksiniz Başbakan ve ekibi bu ülkeden kaçacak” dedi.
CHP’li İl Genel Meclis Üyesi Erdal Şanlı, “Tayyip mezara, halk iktidara” yazılı pankartı taşıdı.
ASKERE DARBE ÇAĞRISI
Asuman Krause adlı manken, askeri darbe çağrısında bulunarak “Beşiktaş’taki polis çıldırdı. Halk müdahale edemiyor artık. Askeri müdahale gerekiyor. Yoksa çok kişi can verecek burada” dedi. Provokatörlüğe soyunan bir diğer isim olan sunucu Ayşenur Yazıcı, sahte ölüm haberlerini yaydı. Hızını alamayan Yazıcı, askeri tahrik ederek, “Sesimiz gelmiyor mu? Ben sizinle her zaman gurur duydum, siz benimle neden değilsiniz?” mesajını attı.
ULUSALCI BAROLARIN UMUDU ABD VE AB
İstanbul, Ankara ve İzmir Baroları, ortalığı savaş alanına çeviren saldırganların mukavemetini arttırmak ve cesaretlendirmek için ihtiyacı olanlara hukuksal yardım sunacaklarını bildirdi.
ALÇAKLIK
Tahribatlar sonucu kamuya ve özel sektöre milyonlarca lira zarar verildi. Ahlak sınırlarını zorlayan azgın azınlık, Başbakan Erdoğan’ın eşine bile dil uzattı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, polislerin annesine küfretti. CHP’nin vukuatlı vekili Hüseyin Aygün de Başbakan’a ağza alınmayacak küfürler savurdu. Akit’e gelen bilgiye göre Kayseri’de Gezi Parkı olaylarıyla ilgili eylem düzenleyen bir grup, dersaneden çıkan başörtülü 2 öğrenciye fiili ve sözlü saldırıda bulundu. Provokatörlerin başörtülü öğrencilere “Çekin gidin buradan. Sizin yüzünüzden bu hale geldik” şeklinde sataştıkları öğrenildi.
ZAVALLI PİYONLAR
Bu arada; AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, iki gün önceki gösterilerde bir grubun AK Parti Edirne İl binasına girmesiyle ilgili, “Bunlar televizyon kanallarında mikrofonu kapatmayı unutup ‘Keşke birkaç kişi ölseydi çok güzel olurdu’ diyen gözü dönmüş vatan ve millet düşmanlarının piyonu olan zavallılardır” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23