• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kendini çer çöpe layık gören kemalist kafa... “CHP İzmir'de çöp de koysa oy veririz”

Yeniakit Publisher
2024-03-18 15:33:00 -

Sokakları lağım kokan, yolları tarla yolu gibi çukur dolu olan İzmir’de halk AK Parti sayesinde ilk defa hizmet görecek… Ancak CHP’li seçmen, “Partimiz çöp bile koysa ona oy veririz” diyerek vizyonlarını ortaya koydu!..

Yurt genelinde meydanlarda vatandaşlara mikrofonlar uzatılıyor. Seçmenler tercihlerini yaparken geride bırakılan dönemdeki hizmet yetersizliğini göz önünde bulunduruyor. Böylelikle kimi sol görüşlü seçmenler, projeleriyle güven veren adaylara yöneliyor.

Bu süreçte en çok merak edilen kentlerden biri de İzmir. CHP yönetimindeki İzmir'de ne altyapı sorunu bitiyor ne ulaşım ne de kötü koku.

Artık kentle özdeşleşen bu sorunlar, bölge halkının çilesi haline gelmiş durumda.

Seçime sayılı günler kala yapılan sokak röportajlarında vatandaşların çoğu tepkilerini dile getirirken, düşünceleri değişmeyenler de yok değil.

Bunlardan biri de Medyascope'un kameralarına yansıdı. İzmir'de yapılan röportajda konuşan bir kadının söyledikleri gündem oldu.

CHP'li kadın şöyle cevap verdi:

Ben CHP’liyim. Çocukluğumdan beri CHP'liyim. CHP'den başka kimseye oy vermem. Çöp de koysa ona verir zaten İzmir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sence

İzmir mallesef öyle. Yapacak bir şey yok.

ata

bunlar gericidir .. yobazdır... kafaları dinsizliğe basar... başka bir şey öremli değildir.. başörtülü görse kara fatma der.. izmirin dağlarında der... rakı içer... o dağlardan gaziler galse ilk önce bunu götürürler bilmez.... ha yunan ha bu kafadakiler... çünkü pkk fetö önemli değildir... önemli olan namaz kılan, oruc tutan bir kimse cb. olmasın.... meselesi budur... takım gibi parti tutar... sorsan akılcıdır.. bilim der... modernite der.. der de der....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23