• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kendi ortakları bile onay vermemiş! İYİ Parti'den İmamoğlu'na Sivas vetosu

Yeniakit Publisher
2023-05-08 23:34:00 - 2023-05-08 23:42:26
Kendi ortakları bile onay vermemiş! İYİ Parti'den İmamoğlu'na Sivas vetosu

Erzurum ve Sivas'ta kaçak miting düzenleyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sivas'ta yapacağı miting talebine İYİ Partili Seçim Kurulu üyesi Ertuğrul Kuşderci'nin ret oyu verdiği ortaya çıktı.

Erzurum'da geçtiğimiz gün kaçak miting düzenleyerek provokasyona neden olan 7'li koalisyonun ortaklarından CHP'li Ekrem İmamoğlu bu seferde Sivas'ta kaçak miting düzenlediği için gündeme geldi.

7 Mayıs'ta kaçak miting yapan İmamoğlu hakkında, Sivas Merkez 1. İlçe Seçim Kurulu tarafından belirlenen alanın dışında halka seslendiği gerekçesiyle AK Parti adına İlçe Seçim Kurulu Üyesi Av. Bünyamin Er tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Miting talebine ret oyu

Ekrem İmamoğlu'nun Sivas'ta yapacağı miting talebine, İlçe Seçim Kurulu'nun gönderdiği cevapta İYİ Partili Seçim Kurulu üyesi Ertuğrul Kuşderci'nin İmamoğlu'na izin verilmemesi yönünde oy kullandığı görüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kayserili

kucuk yunan ortaligi karistirmaya kararli olmus gorunuyor, verilen rolu oynuyor. esnaflar kepenk kapatmali ve bu alcaka firsat verilmemeli

HARPUTÌ

Maskesine gerek mi var ki! Rum ve yunan sevgisi aşikar.Bu űlkeyi içerden karıştırmak uzere seçilmis bi kani bozuk Hemen hemen hergun yunanlilarla trlefonla gòrùşmeler ysptiģinı kendisi sőylùyor.Ama 5 gunden sonra bu hainlere herhalde gereginyapilacaktir.Çunkù halk,bıçak kemige dayandi,diyor. ALLAHA,Peygambere,Bayraga yapilanlar yenilir yutulur degil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23