• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemalist Kürtçüler öldürüyor...

Yeniakit Publisher
2014-10-14 17:49:00 - 2014-10-14 18:22:29
Kemalist Kürtçüler öldürüyor...

Sinan Burhan, sitemiz için kaleme aldığı yazısında PKK vandallığını değerlendirdi.

İşte o yazı:

Son hafta ülkemizde gergin geçti ve geçiyor. Şu ana kadar 30 kişi öldü. Kobanide IŞİD ve PKK çatışmasını bahane ederek HDP ve KCK ülkemizde kaos oluşturma amacında. Anlaşılan Gezide başlayan hükümeti devirme girişimi hevesi halen devam ediyor. Gezide Kemalis Türkçüler hükümeti devirmek için çaba sarf etmişti. Şimdide Kemalist Kürtçüler o dertte. Kobani olaylarını bahane ederek hükümeti devirme girişimin altında neocon siyonistler var. Gezi'de tamamlayamadıkları darbeyi şimdi tamamlamak istiyorlar.

Bu sürecin iki amacı var. Bunlardan birisi barış, kardeşlik ve açılım sürecini durdurmak. İkincisi ise hükümeti yıpratmak ve hatta mümkünse devirmek. Bu işte PKK'lılar yanlız değil. İran da Rusya da İsrail de yıkım ekibine destek veriyor.

Yazımın başlığında Kemalist Kürtçüler var. Ne demek Kemalist Kürtçüler şu demek. Bir kere ırkçılık demek. Düne kadar Türk milliyetçiliğinden şikayet edenler bugün Kürçülük yapıyorlar. Düne kadar devletin dindarlara baskı yaptığını söyleyenler bugün kendisi din düşmanlığı yapıyor. PKK ideolojisi hem faşist hem de din düşmanıdır. O nedenle Kemalist Kürtçüdür. Peki neredenmi çıkartıyorum. Çok basit doğu ve güneydoğu bölgelerinde İslami partileri hemde Kürt partilerini hedef alıyorlar. Muhafazakar dernekleri basıyorlar. Taşlarla HÜDA-Par'cıların kafasını eziyorlar. Neden çünkü onlar Müslüman. Çünkü onlar ümmetçi. Kendileri gibi faşist değiler.

Hatırlarsınız Mısır'da baltacılar vardı. Şu an PKK ve HDP'liler baltacıları aratmıyorlar. Ellerinde taşlarla HÜDA-Par'cı arıyorlar. Hani sizler özgürlükten yana idiniz. Hani sizler baskıdan, işkenceden rahatsızdınız. Ne oldu da kendi soydaşlarınızı işkenceyle öldürüyorsunuz.

PKK ve KCK'lıların bu faşizmden vazgeçmeleri gerekir. Baskı ve şiddetin inkar ve asimilasyonun ne kadar tehlikeli olduğunu en iyi onlar bilir. Batılılar PKK'ya destek veriyorlar. Onlar çözüm sürecinin bitmesini istiyorlar. Kan aksın göz yaşı olsun istiyorlar. Son istikrar adası ülkemiz karıştırmak istiyorlar.

Suriye'nin durumu ortada, Irak'ın durumu ortada. İnsanlar yurtlarından ve yuvalarından ayrıldılar canlarından oldular. Peki ben buradan PKK ve KCK'nın dışındaki Kürtlere sesleniyorum. Bu ülkede huzur var, barış var daha ne istiyorsunuz demeliler bölücülere. Bizler bu ülkede yaşamaktan mutluyuz demeliler. PKK'nın kendi soydaşlarına karşı nasıl katliam yaptığını görmeliler. Kendi ideolojisine uymayanları nasılda katlediyorlar. Nasıl da öldürüyorlar bunu görmeleri gerekir. Kemalist Kürtçülüğün çözüm olmadığını bilmeleri gerekir.

Sinan Burhan

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23