• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık mesajı! O sözleri konuşma metnine ısrarla ekletmiş

Yeniakit Publisher
2022-12-04 14:10:00 - 2022-12-04 14:36:59
Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık mesajı! O sözleri konuşma metnine ısrarla ekletmiş

‘İkinci Yüzyıla Çağrı’ başlıklı vizyon belgesi için düzenlenen etkinlikte konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Bay Kemal çıktığı yoldan asla geri adım atmaz" ifadelerini kullanması, adaylıkta kararlı olduğu şeklinde yorumlandı.

 yeniakit.com.tr 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle partisinin ‘İkinci Yüzyıla Çağrı’ başlıklı vizyon belgesini açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında kullandığı, "Bay Kemal çıktığı yoldan asla geri adım atmaz" ifadeleri dikkat çekerken, ilgili sözleri konuşma metnine kendisinin eklettiği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık mesajı

23 Ekim’de de benzer biçimde kullandığı ifadeler, kamuoyunda "adaylık ısrarı" olarak yorumlandı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmanın hazırlandığı sırada ‘kararlı ve inançlı olduğunu vurgulamak istediği’ ve bu sözlerin ‘adaylık hedefi için bir mesaj olduğu’ belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatansever

Mandacı sahibleri rıfkı nın savunduğu ekonomi modeli ne ;marabalar öyle ev araba sahibi olmasına gerek yok kiralık yaşasınlar diyor mülk devletein bile olmaz sadece zenginler ve patronların olur diyor. Tam da chp ye yakışır halkı kendilerine maraba gören zihniyet bir de adam marabalar daha çok karbon salıyormuş yok karbon ayak izi kirlilik falan abd iklim değişikliği karbon salınımı anlaşmalarını imzalamamış önce onu söyle

Küresel çetenin sol kolları

Elleme beni imamoğlunu ve bay kemal'den bir halt olmaz .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23