• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen gazeteciler sevinç içinde!

Yeniakit Publisher
2023-03-03 03:34:00 -
Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen gazeteciler sevinç içinde!

6'lı masa liderleri, ortak adayın 6 Mart'ta açıklanacağını belirtti. Ancak adayın belirlenememesi üzerine 13. kez toplanmaya karar verildi. Bu süreçte, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleşmiş gibi bazı CHP yanlısı gazeteciler kutlama mesajları paylaştı. Yaklaşan seçimlere doğru heyecanlı bekleyiş sürüyor.

12. kez toplanan 6'lı masa liderleri ortak adayın 6 Mart'taki toplantının ardından açıklanacağını ilan etti. Karar sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın gazeteciler, CHP Genel Başkanı'nın adaylığı kesinleşmiş gibi paylaşım yaptı.

Yaklaşan seçimlere doğru gidilirken 6'lı masa bir kez daha aday açıklayamayarak 13. kez toplanma kararı aldı.

Kılıçdaroğlu'na yakın gazeteciler bayram etti

Kararın ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına kesin gözüyle bakılırken CHP liderine yakın gazetecilerden de kutlama gibi paylaşımlar geldi.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Millet ittifakın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise halk olarak 6'lı masa liderlerine sormazlar mı? neyi sizin kazanacak diye tutturduğunuz aday Kemal Kılıçdaroğlu ise 6'lı masanın içindeki adayı göremeyenler ülkenin sorunlarını nasıl görebilirler?

battal

her seçimde aynı terane bekleyin batının kuklaları seçim gecesi suratınızı görmeyi çok istiyorum sapkınlar yalancılar ümmet ve millet düşmanları. Reisle devammmmmmmmmm
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23