• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu'na şok tepki! Mezarlıkta öyle bir şey dedi ki...

Yeniakit Publisher
2023-04-21 14:32:00 - 2023-04-21 14:42:39
Kemal Kılıçdaroğlu'na şok tepki! Mezarlıkta öyle bir şey dedi ki...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramın ilk günü Adıyaman'a gitti. Depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, mezarlıkta Fatiha okurken bir kişinin tepkisiyle karşılaştı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle Adıyaman'a gitti. Kılıçdaroğlu beraberindeki heyetle birlikte depremde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu mezarlık ziyaretini gerçekleştirdiği anda beklemediği bir tepki gördü.

"Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki..."

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet depremzede vatandaşlar için Fatiha okurken bir kişi, "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nefer

Fatiha okumayi bilmek, gerekli mi, ayrica marifet mi, dahasi fatiha okuyarak Mars'a gitmis tek bir millet var mi? Yok elbette, fatiha tutkunu milletlerin nerdeyse hepsi ancak deve semeri, tespih, ibrik, misvak filan uretebiliyor.

Biliyorsa çıksın okusun

Faruk sen iyi döndün. Nerenden tutup seni böyle çevirdiler. Muhafazakarlar senin boş teneke olduğunu bildi. Kapıya koydu seni. Hala cahil cahil konuşoyorsun. Bir kitap oku da. Bir halt bildiğin yok. Kılıçdaroğlu fatihayı biliyorsa ekrandan okusun. Bilmiyor işte.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23