• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu seccade arıyor! Bir değil iki değil üç değil.. Her seferinde aynı saygısızlığı yapmış

Yeniakit Publisher
2023-04-03 20:07:00 - 2023-04-03 22:44:05
Kemal Kılıçdaroğlu seccade arıyor! Bir değil iki değil üç değil.. Her seferinde aynı saygısızlığı yapmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye saygısızlığının ilk defa olmadığı ortaya çıktıktan sonra, "fark etmemiştim" açıklaması alay konusu oldu.

 Yeniakit.com.tr 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seccadeye ayakkabı ile basma saygısızlığından sonra yaptığı açıklamada, Saadetli kardeşlerinden özür dileyerek, "Kalabalıktan fark etmedim. Siz samimi Müslümanlara sığınıyorum." diyerek özür dilemişti.

Kılıçdaroğlu özür dilerken CHP'ye yakın isimler ise seccadenin kutsallığını tartışıp, yapılanın bir ayıp olmadığını kendilerince ispatlamaya çalıştı.

Seccade tartışması sürerken CHP Genel Başkanı'nın aynı odada bir kaç defa daha fotoğraf çektirdiği ve aynı şekilde ayakkabılarıyla seccadeyi çiğnediği ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "fark etmemiştim" açıklamasına göndermede bulunan sosyal medya kullanıcıları, CHP Genel Başkanı'nın mikroskopla çektirdiği bir fotoğrafını yayınlayarak, "Seccade arıyor" diye alay etti.

Kamuoyu Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu saygısızlığı bir defa yaptığını düşünmüştü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali haydar

Yorumlara bak, depremde o kadar can kaybımız oldu bu kadar konuşan olmadı, doğal afet deyip geçtiniz hatay yeryüzünden silindi be, şimdi gelmiş seccade meselesinde ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz..

Gültekin

HDP ile ilgili her şeyi kalabalıkta bile fark eden Kılıçdaroğlu, seccadeyi fark etmedim diyerek gaf yapıyor ve Müslümanları aptal yerine koyuyor. Müslüman uyanık ve akıllı olmak zorundadır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23