• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama

Yeniakit Publisher
2023-06-14 15:02:00 -
Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a geldi. İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarının görüşme ile ilgili sorusuna İmamoğlu "Genel Başkanımızla her zaman görüşüyoruz zaten. Güzel olacak her şey" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdi.

28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimleri'nden sonra 3'üncü kez bir araya gelen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun basına kapalı görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü.

Görüşmenin ardından bugün saat 14.00'da İstanbul Havalimanı'na gelen Ekrem İmamoğlu basın mensuplarının görüşme ile sorusuna "Görüşeceğiz tabii, Genel Başkanımızla her zaman görüşüyoruz zaten. Güzel olacak her şey" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deli İbo

Tatil sever Eko, bırak bu her şey güzel olacak işlerini, yerel seçimlerde ne oldu? Ne güzel oldu? İstanbul'u bok ettin. İstanbul nimet, NİMET dedin, yalandın yuttun, İstanbul'u kredi alacak durum bile bırakmadın, İstanbul' dan kaçarak yeni nimetlerin arayışına çıktın.

KÖKSAL

Herşey güzel olacak demekten bıkmadılar... Hayatınız yalan - dolan, tiyatro... Size inanan ve gönül verenlere yazık, Rabbim hidayet versin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23