• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Keleş: Allah’tan kork Gülen

Yeniakit Publisher
2014-08-08 08:05:00 - 2014-08-07 23:11:16
Keleş: Allah’tan kork Gülen

İsrail’in, Gazze saldırıları karşısında uzun süre sessizliğini koruyan, daha sonra yaptığı açıklama ile çocukları ve kadınları öldüren İsrail yanlısı tavrını sürdüren Fetullah Gülen’in, paralel devlet yapılanmasına yönelik operasyonlar sonrası 8 buçuk ay aradan sonra yeni bir bedduaya sarılmasına tepkiler yağmaya devam ediyor.

MEHMET ÖZMEN KORAY TAŞDEMİR

İSRAİL’E SUSKUN

Nur Cemaati mensuplarından ve Risale Haber Yazarı Abdurrahman İraz,  “Fetullah Gülen kendi iradesiyle hareket ediyor olsa haindir. Yok değilse biz kendisine şu anda zaten esir diyoruz. İsrail katliamı sonucunda Filistin’de yürekler, çocuklar parçalanıyor ama bunu Fetullah Gülen görmüyor. Müslümanlar için beddua etti, kendi televizyonlarında Filistinliler için ‘terörist’ dediler ama İsrail’e beddua edemiyor ve bir tek söz söyleyemiyor. 2000 insan öldü ve Gülen suskun” diye konuştu.

Fetullah Gülen’in bedduasına bir tepki de bir zamanlar Gülen’in en yakınında bulunan isimlerden olan Prof. Dr. Ahmet Keleş’den geldi: “Aylar sonra, mahcubiyeti kameradan gizlenemeyen bir yüz, hatalarını bile sevap gibi göstermeye çalışan mugalatacı bir dil, aba altından sopa göstermekten geri durmayan bir ego, insanlık tarihinin medar-ı iftiharı ne kadar şahsiyet varsa hepsinin istismarını içeren ajitasyon dolu, ama bedduası da eksik olmayan bir konuşmayla Pensilvanya münzevisi tekrar karşımıza çıktı” diyerek Fetullah Gülen’e seslenen Keleş, “Daha hâlâ ‘Pir-i Mugan’ diyerek Said Nursi’yi, gönüller sultanı diyerek Hz. Peygamberi istismar ediyorsun. Bu saatten sonra senin ‘euzü billahimineşşeytani ves-siyaseti’ sözüne şu fani dünyada kim inanır? Allah’tan kork! Girmediğin bir siyaset ve politika kaldı mı? Şu gönüller sultanını da rahat bırak. Sen istismar etmezsen tüm dünya onu daha iyi tanıyacak zaten. Çünkü senin dilindeki sultan sizin gönüllerinizi terk edeli yıllar oldu. Keşke gönüllerinize bakabilecek cesaretiniz ve yüzünüz olsaydı” ifadelerini kullandı.

SAİT YÜCE DİYOR Kİ!

Barla Platformu Başkanı Said Yüce de, Gülen’in son yaptığı beddualı konuşmasının Ekmelettin İhsanoğlu’nu MHP ve CHP ye önerdiğini, tavsiye ettiğini çok açık olarak gösterdiğini belirterek, “Muhalefet etmek öyle bir kötü haslet ki bulaşıcı gibi. Nasıl uyuşturucu bağımlılık yapıyor, kullandıkça dozunu artırıyor aynı şekilde bu grup ve kişilerde maalesef menfi harekette ve muhalefet tavırlarında her geçen gün dozu artırıyorlar.” dedi. Gülen’in son bedduasını eleştiren Said Yüce, “Bu bedduanın yüzde birini bile İsrail’e yapmadı. Bu bedduayı hak edecek hiçbir şey olmadığı halde bu çirkin üslubu her seferinde hem bedduanın bir mümine yakışmayacağını söylüyor, Kur’an’da münafıklar için ve zina suçu işleyenler için İslamiyet’te kullanılabilecek beddualaşmayı mümin kardeşine karşı kullanıyor. Her şeyi birbirine karıştırıyorlar, derin bir çukura doğru çekiliyorlar.” şeklinde konuştu. Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23