• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaza kurşunuyla kıyameti koparan muhalefet iyi dinlesin! Zekeriya Yapıcıoğlu'nun sözleri takdir topladı

Yeniakit Publisher
2023-07-23 17:44:00 - 2023-07-23 17:52:49
Kaza kurşunuyla kıyameti koparan muhalefet iyi dinlesin! Zekeriya Yapıcıoğlu'nun sözleri takdir topladı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Adana İl Başkanlığı'na düzenlenen kanlı saldırıyı örnek sözlerle değerlendirdi.

Bir inşaat bekçisinin hırsıza sıktığı kurşunu eline alıp, kıyamet kopartan Meral Akşener'i utandıracak açıklama HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan geldi.

Yapıcıoğlu, Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Sacit Pişgin'in hayatını kaybettiği bıçaklı saldırıya ilişkin açıklamasında kullandığı ifadelerle takdir topladı.

"Bu olay henüz çok taze, sebebi nedir, yapan kimdir, ne amaçla yapmıştır, arkasında hangi güçler vardır? Bilmiyoruz. O yüzden ben bu olayın üzerine bir şey söylemek istemiyorum. Şu anda bir şey söylemek için erken. Emniyet ve adliye işini yapıyor. Umarım işini eksiksiz yapar. Bu olayın arkasında kimler varsa bütün yönleriyle bu olayın bir an önce açığa çıkmasını istiyoruz." diyen Yapıcıoğlu, Türk toplumuna birlik beraberlik mesajı vererek şöyle konuştu:

Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz ve insanımızın iyiliğe ermesi, insanlığımızın yücelmesi için, gençlerimizin kötülüklerden korunması için, toplumumuzun daha huzurlu, daha müreffeh, daha medeni, daha yaşanılabilir bir toplum olması için el birliği ile çalışalım. Biz dostuz, biz milletimizin menfaatine ne iş varsa hepsini yapmaya devam edeceğiz ve herkesi de ıslah çalışmalarına, iyilik ve kardeşlik çalışmalarına destek vermeye davet ediyoruz. Gelin bu mücadeleyi elbirliğiyle büyütelim. Gelin kardeşliğimizi pekiştirelim, kötülüğü aramızdan kovalım, gelin kötü insanları hep birlikte telin edelim ve onları durdurmak için el birliği yapalım.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alp

Allah razı olsun.

Gültekin

Bütün siyasilerin bu tür olaylarda asla halkı tahrik edici ve toplumsal olaylara sebep olacak açıklamalardan kaçınmaları o siyasilerin iyi niyetini, vatan severliğini gösterir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23