• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katliamlara tam destek! Şeytan Biden’den ateşkes alçaklığı

Yeniakit Publisher
2023-11-10 12:46:00 -
Katliamlara tam destek! Şeytan Biden’den ateşkes alçaklığı

ABD Başkanı Joe Biden, Illinois eyaletine gerçekleştireceği ziyaret öncesi Beyaz Saray'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Biden, bir gazetecinin, “Gazze'de ateşkes ihtimali nedir?” sorusuna, “Yok. Mümkün değil” şeklinde yanıt verdi. Biden, rehinelerin serbest kalması konusunda ise hala "iyimser" olduğunu belirtti.

Beyaz Saray: “Her gün 4 saat ara verilecek”

ABD Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby dün yaptığı açıklamada, İsrail'in Filistinli sivillerin Gazze Şeridi’nin güneyine geçmeleri ve insani yardım sağlanması için her gün 4 saat boyunca Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki saldırılara “ara” vereceğini duyurmuştu.

 

Netanyahu: "Gazze'de işgal etme ve yönetme planımız yok"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise ABD medyasına verdiği röportajda, İsrail'in savaştan sonra Gazze'yi işgal etme ya da yönetme planlarının olmadığını, ancak Hamas'ın yönetimine son vermek için "güvenilir bir güce" ihtiyaç duyulacağını ifade etti.

Trump paramparça etti" target="_blank">
Siyonist Biden'a anket şoku! Trump paramparça etti
Siyonist Biden'a anket şoku! Trump paramparça etti

Dünya

Siyonist Biden'a anket şoku! Trump paramparça etti

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Korkaksan yaşama

Bilgisiz isen geleceginden söz etme, ve gelecek planı yapma, Bu dünyaya ne için geldigini unutanlar, bu gazzeyi gorüp de hala dünyanın nasıl yönetildigini ögrenmeyenler, bu siyonistlerin birer uzakdan kumandalı elemanıdır. Mahşerde ben herkesden bu nu ögrenip tedbir almadikları ve buna göre tedbirli evlat yetiştirmedikleri için müslümanım diyen hepisinden davacı olacam. BU SİYONİSTLERIN kulublerine resnen ülkelerde faaliyet göstermesine izin veren tedbir almayan yönetici ve sorumlulardan da 700 bin kat daha fazla davaci olacam yüce yaratanimdan Bir ülkede her dinden insan yaşayabilir saygilı olacagız. Fakat MASONLARA MUSAMAHA gosteren her din mensubundanda davacı olacam. Dinini paraya, menfeate satan uşakliklar, o ükenin kan gölüne cevrilmesini isteyenlerdir. MASONSUZ BİR ÜLKE, Her şeyi ile ilerleyen, huzur mutluluk güvenlik fahiş fiyatsız faizsiz Allah'a SAVAŞ açmadan yaşayan ülke ve devlet demektir. Bidenin ötmesi filistin dahil her ulkede mason uşaklarının olmasından dolayıdır. Buguzumu yaziya döktüm elimden birşey gelmiyor, insanlarıma anlatıyorum rabbim işimden bile oldum. Genele de bu yazılar şahit olsun mahşerde

Global çete

işine gelmeyen Adayları itibarsızlaştırır. Bütün Dünyada Seçilenlerin ya kendisi ya karısı Yahudi. Olmadı Mason!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23