• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katile/tecavüzcüye “siyasi mahkûm” güzellemesi!

Yeniakit Publisher
2023-06-28 10:18:00 -
Katile/tecavüzcüye "siyasi mahkûm" güzellemesi!

Yeniakit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, bebek katili terörist Abdullah Öcalan'ı meşrulaştırma çabası içerisine girişen Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Yeniakit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, "Katile/tecavüzcüye “siyasi mahkûm” güzellemesi!" başlıklı yazısında cezaevini boylayan Merdan Yanardağ'ı gündemine aldı.

İşte Ali İhsan Karahasanoğlu'nun o yazısı:

Eşini öldüren bir koca için, ister gazeteci, ister başka bir meslekten kişi, “O siyasi mahkumdur” dese..

Eşini vahşice öldüren herhangi bir katil kocanın, kanunda avukatı ile şu kadar saat görüşme hakkı öngörüldüğü halde, bu görüşmesini tam dakikasına kadar yapamadı diye, “tecrid uygulanıyor..” muhabbeti açıp, katile haksızlık yapıldığı öne sürülürse..

Olabilir ya, eşini öldüren erkek, bazen okumuş birisidir, onun o kimliğini kullanıp, cezaevinde olan koca için “Filozof birisi” denilirse..

Bunu kim tasvip edebilir..

Biraz daha ağır örnek verelim.

Çünkü sonuçta Merdan Yanardağ’ın “siyasi mahkûm” dediği, “filozof birisi” dediği katilin, hem cinayeti var. Hem binlerce kıza tecavüzü organizesi var, hem bombalamaları, hem köyleri yakması, hem küçücük kızları dağa çıkartması, hem iğfal etmesi... Her türlü suçu var..

Kundaktaki bebekleri öldürme emri var..

Devletin askerinin, polisinin vücudu tanınmayacak hale gelecek derecede büyük patlamalarla şehid edilmelerinde emri var..

Bu kadar ağır suçları olan bir kimliği, kimsenin suçunu hafifletmek anlamında söylemiyorum ama.. Hayatında tek suç işleyen kişi ile kıyaslamak ne derece doğrudur, bilmiyorum ama..

Somut örnekler vereyim..

...YAZIYI OKUMAK İÇİN...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Adam mütamadiyen saldırı halinde idi islama türklüğe osmanlıya son olarakta bebek katilini övmeye başladı mangır yüzünden mi yapıyor yoksa ruh hastası piskopat mı bilemem bu adam nereli beni ırgalamaz da türk ve müslüman olduğu şüpheli karın ağrısı var ecdatımız' a islama kim bu ya k.k abuk subuk sözlerle desteklemiş öyle ya öcalan bu pkk nın canı onlarla aynı masadaydı meral de öyle milliyetçi hacı meral yersen bunlar sittin sene iktidar olamaz da o' adam iyi ceza almalı haddini bilsin hepsi bu ülkeye ihanet edenleri yargıda görmek istiyoruz salmasınlarda iyi hapis cezası verilsin. k.k dosyasıda yargıya gelmeli o pkk destekçisini de yargı da görelim

Hüseyin

Anası babası bu kadar övmemiştir bu iblisi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23