• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil Netanyahu yeni katliamlara hazırlanıyor: Hizbullah şimdiye kadar ödemediği ağır bir bedel ödeyecek

Yeniakit Publisher
2024-07-27 23:36:00 -
Katil Netanyahu yeni katliamlara hazırlanıyor: Hizbullah şimdiye kadar ödemediği ağır bir bedel ödeyecek

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan Hizbullahı'nın şimdiye kadar ödemediği ağır bir bedel ödeyeceğini açıkladı.

İsrail Başbakanlık Ofisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Netanyahu, çoğunlukla Dürzilerin yaşadığı Mecdel Şems beldesine düzenlenen ve 10 kişinin ölümüne neden olan saldırıdan Lübnan Hizbullahı'nı sorumlu tuttu.

Netanyahu, "İsrail, bu ölümcül saldırıyı bir kenara not etmeyecek. Hizbullah şimdiye kadar ödemediği ağır bir bedel ödeyecek." ifadesini kullandı.

İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'nde bulunan Dürzi beldesi Mecdel Şems'e düzenlenen roket saldırısında 10 kişinin öldüğü, 6'sı ağır 24 kişinin yaralandığı bildirilmişti.

İsrail Ordu Sözcülüğünden yapılan açıklamada, saldırının, "durum değerlendirmesi ve eldeki istihbarat sonuçlarına göre" Lübnan Hizbullahı tarafından düzenlendiği belirtilmişti.

Lübnan Hizbullahı ise saldırının kendileri tarafından gerçekleştirildiği iddiasını "kesinlikle yalanladığını, olayla herhangi bir bağlantılarının olmadığını" kaydetmişti.

Kaynak: AA

{relation id:1868296 slug:'israil-ordusu-simdi-ayvayi-yedi-hizbullah-o-sistemi-devreye-sokuyor'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koparan

Bir asırdır masum, zulüm gören israil olarak anilan, acinilan siyonistin; tam bir Şeytan artıkları, Seytan Lilith'in seytan ırkı olduğunu islemis oldugu Filistin okul hastane bombalamasi en acik örneği dir. butun Dünya ögrendi ve tiksinti olus turdu. İcimizdeki bizim siyonistlerinde gecmiste Osmanliya yaptıklarının aynısını yapma zihniyeti icinde olduklarini Millet olarak gördük. Bunun en acik gostergesi 20 bin siyonistin Filistinli, Seytan Lilith 'in emrini yerine getirmek icin; bebekleri ve kadinlari katletmek icin 3 bin siyonistin Filistine gittiği...!

Eray

O çocukları yüzyıllarca süren planlarını tek tek uyguluyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23