• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil Netanyahu ABD Kongresi'nde konuşurken, Gazze'de katliam yaptılar

Yeniakit Publisher
2024-07-25 01:16:00 -
Katil Netanyahu ABD Kongresi'nde konuşurken, Gazze'de katliam yaptılar

İsrail Başbakanı katil Netanyahu ABD Kongresi'nde konuştuğu sıralarda, Gazze Şeridi'ndeki çeşitli bölgelerde katliam yapıldı.

Bölgedeki görgü tanıklarının AA muhabirine aktardığına göre, Beyt Lahiya beldesinde, toplu halde bulunan Filistinli bir grubun üzerine İsrail savaş uçakları bombalar yağdırdı.

Eş zamanlı olarak Gazze kentinin Şucaiyye, Tel el-Heva ve Zeytun mahalleleri bu kez İsrail topçuları tarafından vuruldu.

Sivil Savunma Birimi, Telegram sayfasından yaptığı açıklamada, Beyt Lahiye Projesi bölgesinde bazı vatandaşların İsrail savaş uçaklarının hedefi olduğunu duyurdu.

Hava saldırısı ve topçu atışları sonucu ölenlerin ve yaralananların sayısına ilişkin bilgi verilmedi.

Netanyahu, ABD Kongresi'nde konuşmasını yaparken, Washington caddelerinde binlerce gösterici, Gazze'de savaşın sonlandırılması ve İsrail'e silah tedarikinin durdurulması için büyük yürüyüşler düzenledi.

Kaynak: AA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SOYKIRIMCI KATİLLERİN İŞBİRLİKÇİLERİ TARAFINDAN ALKIŞLANMAK SOYKIRIM SUÇUNU ORTADAN KALDIRMAZ ÇOCUK KANLARINI TEMİZLEMEZ SİYONİST SAHTEKARLIĞIN NE KADAR TEHLİKELİ BOYUTA ULAŞTIĞINI VE İNSANLIĞIN YEGANE ORTAK DÜŞMANI OLDUĞUNU TÜM DÜNYAYA GÖSTERMİŞ OLDU....

Amin

Mehmet

Bütün ...er biraraya toplanmış
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23