• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil İsrail'den skandal NATO ve Türkiye çağrısı

Yeniakit Publisher
2024-07-29 23:39:00 -
Katil İsrail'den skandal NATO ve Türkiye çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden sonra İsrail'in küstah çıkışları artarak devam ediyor. İsrail Dışişleri Bakanı Katz, ülkedeki diplomatlara Türkiye'yi NATO'dan çıkarmak için çalışmaları talimatını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün AK Parti Rize İl Teşkilatı'yla bir araya geldiği toplantıda yaptığı, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen (İsrail'e) onlara da yaparız." açıklaması sonrası İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah çıkışları bitmek bilmiyor. Katz dün Erdoğan'ı 'Saddam'ın sonuna' benzetirken bu sefer de Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması konusunda çağrıda bulundu.

"NATO ÜYELERİ İLE TEMASA GEÇİN"

İsrail Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'i işgal etme tehditleri ve tehlikeli söylemleri ışığında, Dışişleri Bakanı Israel Katz diplomatlara Türkiye'nin kınanması ve bölgesel ittifaktan çıkarılması talebiyle tüm NATO üyeleriyle acilen temasa geçmeleri talimatını verdi" denildi.

NE YAŞANMIŞTI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Filistin saldırılarıyla ilgili "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz da sosyal medya hesabında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Saddam'a benzeten ve iftira içeren paylaşım yapmıştı. Türkiye'den Katz'ın ifadelerine art arda kınamalar gelmişti.

Trump suikastının izi NATO bildirisinde! Bu işe çok ama çok şaşıracaksınız" target="_blank">
Trump suikastının izi NATO bildirisinde! Bu işe çok ama çok şaşıracaksınız
Trump suikastının izi NATO bildirisinde! Bu işe çok ama çok şaşıracaksınız

Medya

Trump suikastının izi NATO bildirisinde! Bu işe çok ama çok şaşıracaksınız

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sonun yakın, katil köpek!!!

Domuzun dölü!!!! Çıkar gücün yetiyorsa! Vampir köpek!!!  domuz, seni önüne atsalar halkın dilim dilim doğrayacak! Halkın ayağının kaymasını beklerken, sen kimin iti oluyorsun da Türkiye'ye çemkiriyorsun, yamyam köpek! Hayvandan aşağı yaratık!!! Allah'ım bu çeytanınen afi piçinin sonunu bizim elimizle getir Ya Rabbi. Amiin. Mahmut Abbas ve avanesi dışında, Gazzeli, Filistinli kardeşlerimize yardım et Allah'ım. Amin.

Gerçek suclu

Golanda 12 kişinin öldüğü füze sakdirisinin esas sorumlusu 7 Ekim'de Filistin'e Gazze'ye saldırmak için bahane olarak İsrailli gençleri bizzat siyonist katıl netenyahunun itleri helikopterle tarayıp sonrada Hamas'a atıp Gazze'ye saldırdığı gibi şimdide golana bizzet netenyahunun itleri füze dakdirisi yapıp bu kez İsrail ABD İngiltere ve bunların kuyrugundaki yavsakkari saldırmak için füzeyi atıp suçu bu kezde Lübnan'a atacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23