• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil İsrail kara harekatına başladığını duyurdu!

Yeniakit Publisher
2023-10-13 22:50:00 - 2023-10-13 23:09:14

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), kara birliklerinin Gazze Şeridi’ne baskınlar düzenlediğini açıkladı.

Gazze'ye 8 gündür aralıksız bomba yağdıran küffar ordusu, Gazze Şeridi’nde birçok noktaya baskın düzenlendiğini açıkladı.

IDF tarafından yapılan açıklamada, esir tutulan İsraillileri bulmak amacıyla bugün Gazze’de piyade ve tank birliklerinin katılımıyla yerel baskınlar düzenlendiği belirtildi.

İsrail Savunma Kuvvetleri sözcüsü Tuğgeneral Daniel Hagari baskınlar hakkında, “Bu faaliyetler Gazze'yi çevreleyen bölgeyi teröristlerden temizleme çabamızın tamamlayıcı bir parçasıdır” ifadelerini kullanarak sivil halkı ve Hamas'ı teröristlikle suçladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ercan

Bu lanetli kavimler kur-an ikerim diliyle söylüyorum domuz ve maymun şempanze sürüleri karşısında korkak tepki vermeyen zulme boyun eğen sözde müslüman die geçinen halka hertürlü zülmü reva görürler eğer bugün bu saat Bu dk Bu saniye itibari ile onurlu ve şerefli bir şekilde dik duruş göstermezsek ve göstermezlerse bizede aynısını yapmaya gelecekler. Eğer ölüm gelecekse onuruyla şerefiyle dik duruşu ve baş eğmez bir şekilde gelmeli ,işte üzerine bomba yağmasına rağmen taşlar ve sopalarla dahi olsa bir onur gösteremeyen bizlere bunu yapıyorlar Sözüm yanlış anlaşılmasın madem ölüyoruz öldürülüyoruz üzerimize bomba yağmasını beklemenin ne anlamı var biz o ölümün üzerine gidelim gidelim ki onurlu olsun .

Gültekin

İSRAİL VE HAMAS ARASINDAKİ SORUNLAR İÇİN ABD VE İNGİLTERE SAVAŞ GEMİSİ BOŞUNA GÖNDERMEZ, BU ÜLKELER SIRADAN BİR DEVLET DEĞİLLER BÖYLESİ BASİT BİR GEREKÇE İLE BÖYLESİ AĞIRLIĞI OLAN YÜKLE YOLA REVAN OLUNMAZ, HESAP ÇOK İNCE VE ÇOK DERİN HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23