• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil İsrail için bir ülke daha harekete geçti

Yeniakit Publisher
2024-06-02 21:16:00 -
Katil İsrail için bir ülke daha harekete geçti

Maldivler'de hükümet, İsrail pasaportu bulunan kişiler için harekete geçti.

Maldivler Devlet Başkanlığı Ofisinden yapılan açıklamaya göre, Bakanlar Kurulu, İsrail pasaportu sahiplerinin Maldivler'e girişini engellemek için yasa değişikliği yapmaya karar verdi.

Yasa değişikliğinin takibi ve denetlenmesi amacıyla alt komite kurulması da planlanıyor.

Maldivler Devlet Başkanı Muhammed Muizzu ise Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) ile bağış kampanyası başlatmaya ve bu konuda özel temsilci atamaya karar verdi.

Muizzu ayrıca, Filistin'e destek amacıyla ülke çapında "Maldivliler Filistin ile Dayanışma İçinde" adı altında miting düzenlemeye hazırlanıyor.

Kaynak: AA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Dünya yahudilerin gerçek yüzlerini görmeye başladı dürüst insan maskesinin arkasındaki şeytan ortaya çıktı içlerinde gerçekten iyi insanlar tabiki var ama çoğunluğu şeytani

Koparan

Turkiyenin'de yapmasi gerekli. Turkiyede yaşa, Turk pasaportu tasi,İsrailde; Askerlik, kurs,tatbikat var diye israile git.Askerlik yap.Sonra geri dön istanbula gel ye ic yan gelip yat, Turkiyenin kanını em.Filistinde savas var diye git, coluk cocuk Katlet,elini kolunu sallaya sallaya istanbula gel, yan gel yat, Türk Milletinin kanini faizle, dolarla, altinla em. Israile gönder Getektiginde mossada istihbarat ver..Cennet Türkiye. Dönmemek üzere tamaminin kayitlarinin, kimliklerinin silinmesi gerek...! Yoksa bu Illet; Osmanliya idtihbarat saglayarak nadil 20 bin Turk askerini Ingilize Yemende,Suriye Irakta katlettirdiyse; Bizi arkamizdan vurmaya her zaman hazirlar. Bunlar icimizdeki Siyonist gizli ordusu..!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23