• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil İsrail Batı Şeria'da göstericilere ateş açtı! Yaralılar var...

Yeniakit Publisher
2023-10-27 18:33:00 - 2023-10-27 19:07:30
Katil İsrail Batı Şeria'da göstericilere ateş açtı! Yaralılar var...

Batı Şeria'da Gazze'ye destek eylemine katılan sivillere katil İsrail askerleri tarafından ateş açıldı.

Siyonist işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlenen Gazze'ye destek eyleminde, İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu biri ağır olmak üzere 7 Filistinli yaralandı.

AA'nın haberine göre, Batı Şeria'nın başta Ramallah olmak üzere birçok kentinde, 7 Ekim'den bu yana İsrail'in yoğun bombardımanı altında bulunan 3 bin 38'i çocuk, 7 bini aşkın Filistinlinin hayatını kaybettiği Gazze Şeridi'ne destek için gösteri düzenlendi.

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu El Halil'de biri ağır olmak üzere beş kişi, Beytullahim'de de iki kişi yaralandı.

Plastik ve gerçek mermi kullandılar!

Batı Şeria'nın Nablus, El Halil, Ramallah ve Tulkerim şehirlerinde düzenlenen gösterilerde İsrail güçleri ile Filistinliler arasında arbede yaşandı. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre, Beytullahim'de onlarca kişinin katıldığı gösteriye İsrail askerleri müdahale etti. İsrail askerleri göstericilere karşı göz yaşartıcı gazın yanı sıra plastik ve gerçek mermiler kullandı. Filistinliler ise İsrail askerlerine taş atarak ve lastik yakarak karşılık verdi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

BU KATIL SURULERINI DURDURACAK BIR BABAYIĞIT ISLAM ULKESI YOKMU DAHA KAC 3000 BIN COCUK OLECEK DE MUDAHALE EDILECRK ADAMLAR DUNYAYA MEYDAN OKUYOR BIZI DURDURACAK GUÇ YOK DIYOR AMA ENTERASAN SIREN LER CALININCA KACACAK DELIK ARIYORLAR SEFERBERLIKSE SEFERBER OLALALIM BU MAZLUM HSLKIN YANINDA OLALIM OLECEKSEK BIRLIKTE OLELIM OE BEDAVA OLMEK YOK YANIMIZDA EN AZ 10 ISRAIL ASKERI CEHENNEME GONDERELIM BIZLER EMEKLIGIZ ZATEN ZOR GECINIYORUZ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23