• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kassam ve İslami Cihad güçlerini birleştirdi! İsrail'e kabusu yaşatan operasyon

Yeniakit Publisher
2024-08-13 23:49:00 -
Kassam ve İslami Cihad güçlerini birleştirdi! İsrail'e kabusu yaşatan operasyon

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine sızmış olan İsrail askerlerine karşı bir dizi operasyon düzenlediklerini açıkladı.

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, Refah kentinin batısındaki Tel es-Sultan Mahallesi'nde daha önce İsrail askerleri tarafından bubi tuzağı kurulan 3 tünel girişini patlattıkları belirtildi.

İSRAİL BİRLİKLERİ ORTAK OPERASYONDA İMHA EDİLDİ

Kassam daha önce yaptığı bir diğer açıklamada İsrail ordusuna ait 2 adet Merkava tankından birinin Yasin-105 füzesiyle diğerinin de zemine yerleştirilmiş patlayıcıyla imha edildiğini duyurdu.

Bir diğer açıklamada ise, İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri ile yürütülen ortak operasyonda, Han Yunus kentinde konuşlanan bir grup İsrail askerinin havan toplarıyla vurulduğu kaydedildi.

İsrail tarafından söz konusu açıklamalara dair henüz bir yorum yapılmadı.

Kassam Tugayları, bugün Tel Aviv kenti ve çevresinin iki füzeyle vurulduğunu duyurmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mahmud erol kum

Elhamdülillah güçlerin birleşmesi zalimlik yapanların korkusunu atmasına sebebiyet verir Allah bu ittifakı güçlendirsin kuvvetlendirsin yüz akıl etsin inşallah

Fsm

İslam'la terör örgütlerinin bir ilişkisi yoktur diyenlere gelsin. Islami cihat terör örgütü... Bu yüzden İslam'la, terör yanyana gelebiliyor. ben bunları patronum amerikadan öğrendim onlar ne derse odur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23